Kunne du tænke dig nogle elegante smøreknive?

0

LaGuiole laver bestik, der blandt andet har fine træelementer i sig. Alting kommer i en fornem kvalitet, og du kan finde et stort udvalg af det hos Butik Jes Pors.

Det er de helt fine træsorter, som LaGuiole laver sit bestik af. Materialer som horn, ibenholt, palisander og oliventræ kendetegner deres produkter, og det sættes sammen med rustfrit stål, der så bliver til knive, gafler og proptrækkere.

Det er lige præcis sammensætningen af de unikke materialer, der giver et meget luksuriøst look. LaGuiole laver blandt andet steakknive, brødknive, kage- og ostesæt. Du kan eksempelvis finde de fine smøreknive, som på billedet, der passer perfekt til et ostebord eller lignende, hvor kniven ikke behøver være stor, men hvor det æstetiske spiller ligeså stor en rolle. Knivene er håndlavede og med livslang garanti. Det vidner om den kvalitet og omhyggelighed, der ligger i brandets franske DNA.

Knivene kan sagtens gå i opvaskemaskinen, og lige nu kan du få hele seks knive til 299 kr. som et forårstilbud. Det gør det også til en genial værtsgave, fødselsdagsgave eller lignende.

Du kan finde masser af inspiration på butikjespors.dk, hvor du finder et stort udvalg af netop LaGuiole-produkter. Her er det kvalitet, design og funktionalisme, der er nøgleord, hvilket også generelt er det, Jes Pors tilstræber sig i alle sine produkter.

 

Share.

Leave A Reply