Køb sommerbolig i Spanien

0

Spanien. Den nærmest mytiske rejsedestination for solhungrende danskere, der flygter fra de våde, danske somre. Landet mod syd har alle dage været en klar favorit hos danskerne, men har du nogensinde tænkt over at købe dit eget sommerhus ved én af de spanske kyster? Det lyder sikkert for dyrt og besværligt, men det behøver det faktisk ikke at være – og så er det en solid investering, der kan være med til at bidrage til din forhåbentlig dejlige pension, når du når så langt. Gør som mange andre danskere og køb sommerhus i Spanien!

Et sommerhus i Spanien er en fornuftig investering!

Selvom et køb af sommerhus i Spanien måske lyder som en meget stor investering, der svinger meget i værdi, så er det faktisk alt i alt en meget fornuftig investering. Lad os ridse det op for dig: Når du har købt det perfekte sommerhus i Spanien, så kan du først og fremmest kvit og frit bruge det selv, når det passer dig. Du behøver ikke bestille mange uger i forvejen – du kan bare hoppe på en flyver og tage af sted med det samme. Denne frihed er ikke mange danskere forundt, og det kan tilmed gøre det muligt at tage til Spanien flere gange om året, fordi du sparer penge på dine overnatninger!

Udover glæden ved at kunne bo i sommerhuset selv, så kan du faktisk også glæde dig over, at sommerhuset kan tjene penge helt af sig selv. Nej, det er ikke et magisk sommerhus, vi snakker om, men hvis du vælger at udleje dit spanske sommerhus til solhungrende danskere, tyskere og hollændere, så er der faktisk penge at tjene. Dette betyder selvfølgelig, at du ikke har huset helt for dig selv, men det kan være med til at betale huslejen og tjene en god skilling til kontoen samtidig!

Til sidst køber du jo naturligvis en ejendom og en grund ved et sommerhuskøb – og disse kan sælges videre, når du ikke længere har lyst til at eje dem. Der har været mange eksempler gennem tidernes løb, hvor danskere har tjent mange penge på køb og salg af sommerhuse i Spanien, men det afhænger selvfølgelig af huspriserne på køb/salgstidspunktet. Generelt går huspriserne dog som oftest kun én vej, og det er op!

Vores klare anbefaling skal derfor lyde: Køb sommerhus i Spanien – det er en fantastisk base for dine sydlige eventyr og en solid investering på den lange bane!

Share.

Leave A Reply