Køb dig til mere opbevaringsplads uden at bygge ekstra kvadratmeter til

0

Der kan være flere grunde til, at det kan være en god ide at overveje nøglefærdige pulterrum til din boligforening, på privatadressen eller på din erhvervsejendom. Har du et uudnyttet loft i din etageejendom eller er der brug for mere fleksible opbevaringsløsninger på din erhvervsejendom? Måske du har overvejet at bygge ekstra plads til opbevaring, men må erkende, at den løsning er for omkostningstung. I ældre etageejendomme, som står overfor en stor og gennemgribende renovering, skal der også tænkes opbevaringsplads ind. Der kan altså være mange årsager til, at der er brug for ekstra plads.

Vi oplever en stor efterspørgsel på vores nøglefærdige pulterrum, blandt andet fordi kravet om opbevaring i fx nybyggeri og renoveringsprojekter — ofte i etageejendomme — er støt stigende. Forsikringsselskaberne stiller også større krav til, hvordan man opbevarer sine ejendele. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvordan ens ejendele bliver opbevaret i tilfælde af tyveri eller brand. Mange forsikringsselskaber kræver, at et pulterrum skal være udført i stål. Både kommuner og brandmyndigheder kan have visse krav til rumstørrelse samt brandkrav, der skal være opfyldt, så det er altid en god ide at kontakte dem, inden du køber dine pulterrum.

Hvad er et nøglefærdigt pulterrum?

Et nøglefærdigt pulterrum er som standard udført i galvaniseret eller pulverlakeret stål, og det har en maskestørrelse på 50×50 mm og en trådtykkelse på 2-5 mm. Det kan også leveres med pladevægge. Dørene fås fra 720-1200 mm, og de kan både leveres, så de er forberedt ti hængelåse eller med modullåse, som kan omlægges til det låsesystem, I har i forvejen. Uanset hvilken type lås, der er monteret, er den valgt ud fra en sikker løsning. Hvis der fx er behov for en større indbrudssikring af et pulterrum, findes der låse med en større sikkerhed. Er ejendommen i forvejen ret sikret, er det måske ikke så nødvendig, at låsen skal være specielt indbrudssikret. Men alle vores modeller er af en robust kvalitet, så du kan trygt stole på vores løsninger. Der findes forskellige modeller, så du kan skræddersy dit depotrum helt efter, hvordan det bedst passer ind i din bygning. Og alle modellerne kan typisk sammensættes efter behov.

De løsninger, vi hos Gitterspecialisten leverer, lever op til de krav, som forsikringsselskaberne efterspørger. Det er en sikkerhed for dig samt for beboerne i ejendommen.

Hvem er vi?

Gitterspecialisten leverer og monterer nøglefærdige pulterrum til både private, erhverv, kommunalt byggeri samt til andels- og ejerforeninger. Vi har en mangeårig erfaring med at levere de bedste løsninger til vores kunder, og vi ved, at gennem dialog skaber vi sammen de bedste resultater.

Du finder ikke en mere fleksibel løsning, for alle vores modeller kan skræddersyes til netop det behov, der måtte være på adressen, og alle vores modeller kan sammensættes, så de passer ind i din bygning.

Share.

Leave A Reply