Køb brugt børnetøj og vær med til at passe på miljøet

0

I takt med at der er et øget fokus på bæredygtighed, så er mange butikker også begyndt at tænke på hvordan ting kan genbruges. Det er blevet meget populært at åbne børnetøjsbutikker, der udelukkende sælger brugt børnetøj samt legetøj. Som sælger har du mulighed for at kunne leje en loppestand mindst en uge frem. I denne periode kan du selv komme og udskifte børnetøj samt legetøj i din stand lige når det passer dig. Du fastsætter selv priserne og kan i butikken få printet mærkater ud, som kan sættes på børnetøjet.

Spar en masse penge

Der er mange forældre der er flittige brugere af børnegenbrugsbutikker. Det skyldes, at du kan få mere for dine penge. Ifølge statistikker kommer folk jævnligt i disse butikker, da der ofte bliver udskiftet børnetøj samt stande i butikkerne. Når noget bliver solgt i disse butikker, bliver fortjenesten indsat på sælgerens konto. Der findes en app, som sælger kan følge med på. På denne måde kan sælger holde øje med hvad der bliver solgt samt hvor mange penge vedkommende har tjent i løbet af dagen.

Pas på miljøet

Det er en god ting at købe brugt børnetøj, da det viser, at du også er interesseret i at passe på miljøet. Jo mere der kan spares på ressourcerne og dermed genbruges, desto bedre er det også for miljøet. Mange danskere er generelt interesserede i at spare så mange penge som muligt. Det skyldes, at forældre hurtigt kan købe sit fattig i børnetøj. Som kunde er du ikke nødsaget til at købe noget i butikken. Du er mere end velkommen til at komme ned for at kigge og eventuelt blive fristet til at købe noget børnetøj.

Find den nærmeste butik

På internettet kan du hurtigt finde ud af hvilke genbrugsbørnetøjsbutikker, der befinder sig i nærheden af dig. Der er både information omkring åbningstider samt hvad du skal gøre hvis du er interesseret i at have en stand. Hvis man ikke er så meget til genbrugstøj, så kan man istedet vælge at handle hos en butik der har fokus på bæredygtighed når de vælger de brands de gerne vil sælge videre. Her kan LUXKIDZ fx hjælpe dig, da du primært finder varer fra brands der alle har taget stilling til bæredygtighed og gør en indsats for miljøet.

Share.

Comments are closed.