Klar flytningen med en leasingbil, eller hyr et flyttefirma

0

Det kan godt være det store spørgsmål rundt om spisebordet, inden man skal flytte. Der er både fordele og ulemper ved begge. I denne artikel tegner vi det ordentlig op for dig, så du kan blive klogere på, hvordan du skal gribe flytningen an.

Det ultimative flyttefirma

Lad os begynde med et anerkendt flyttefirma, som har mange års erfaring med både interne og eksterne flytninger. DMU-flyt.dk er et flyttefirma, der kan skræddersyes lige præcis, så det passer til dine behov. Nedenunder kan du se en række fordele ved et flyttefirma, frem for at gøre det selv:

  • Flyttefirmaet dækker eventuelle skader
  • Slip for ansvar
  • Flyttefirmaet klarer det administrative
  • Du skal ikke gøre noget selv udover at vise DMU-flyt, hvor de skal køre hen
  • Dette flyttefirma kan flytte dig og dine ejendele til udlandet

Dette er blot nogle af de få fordele der er ved dette flyttefirma. Ønsker du ikke at få sved på panden ved din flytning, bør du klart overveje at kontakte DMU-flyt.dk. Har du spørgsmål til virksomheden, eller vil vide mere om, hvad de har at tilbyde? Så bør du besøge deres hjemmeside her på DMU-Flyt.dk.

Når du flytter med dette flyttefirma, kan du roligt føle dig i trygge hænder. De har kun professionelle medarbejdere som ved, hvad de laver. Derudover skal du ikke tænke på, om det hele kan være i bilen eller i traileren. Hos DMU-flyt.dk kan det hele være med. Uanset, hvor meget du har at gøre med.

Gør-det-selv med en leasingbil

Hos nellemannleasing.dk kan du lease en masse gode store biler, som kan klare flytningen for dig. Vi vil dog anbefale en Audi Q5 eller en Audi Q7 til flytningen. Disse biler, kan nemlig rumme en hel del og deres trækevner, passer perfekt til en tung trailer, som du kan spænde bag på bilen.

Denne Audi-klasse er super velkørende og behagelig at køre i. Den er udstyret med gode støddæmpere, da den er bygget til terrænkørsel. Dette kan du ligeså godt udnytte, da en flytning helst skal ske skånsomt, så du ikke kommer til at ødelægge nogle af dine ejendele. Nedenunder har vi samlet en håndfulds fordele til dig, der går med tankerne om at flytte selv med en leasingbil:

  • Det kan gøres i dit tempo
  • Det er som oftest billigere end en flyttebil (især, hvis du flytter til udlandet)
  • Du kan dele turene op, så det passer til dit tempo, hvis ikke du kan have det hele på en gang
  • Mindre stressende
  • Du har helt selv kontrol over dine ting, der bliver flyttet

Skal du flytte over en længere periode, kan det også betale sig at lease en Audi, da du kan have bilen i flere dage, uden at det koster ekstra. Det skyldes, at du betaler et beløb per måned for at lease en bil.

Du kan allerede nu hoppe direkte ind på Nellemann Leasings hjemmeside, hvor du hurtigt kan komme til at lease en Audi. Du har også mulighed for at lease en masse andre biler, hvis du føler mere for en anden bil. Der er mange modeller at vælge imellem, som kan klare dit flytteprojekt. Vi har dog valgt at fremhæve den mest egnede til jobbet.

Med disse gode tips og tricks, kan du forhåbentlig lettere overskue, hvilke af de to muligheder du ønsker at vælge. Rigtig god fornøjelse og held og lykke med flytteprojektet.

 

Share.

Leave A Reply