Hvad kan en Flowerpot gøre for dit hjem?

0

Du har måske hørt om en Flowerpot lampe, og i så fald er du måske bekendt med lampens muligheder. De berømte og velkendte Flowerpot lamper blev designet af Verner Panton i 1968, hvor ”flowerpower” og ”good vibrations” var på sit højeste, så det faldt designeren naturligt, at lampen selvfølgelig skulle hele Flowerpot. Lampen bærer præg af sin samtid i sit unikke design, men det er stadig et stilrent skandinavisk udtryk med sine runde og bløde former, der komplimenter et væld af boliger.

Derfor bør du investere i en Flowerpot

Der kan være mange årsager til, at du bør tilføje Flowerpot lampen til dit arsenal af lamper. Lampen har med sine klassiske – dog moderne – træk mulighed for at bidrage med gode vibrationer i netop dit hjem.

Hænge eller stå?

Flowerpot lampen har utrolig mange muligheder, og du kan finde modeller, der både kan stå og hænge. Vil du lave en flot kollektion af forskelligfarvede pendel lamper, eller vil du have en mat og neutralfarvet bordlampe til hyggehjørnet? Der er mulighed for det hele.

Et hav af forskellige farver og størrelser

En lampe, der kun har én farvekode og én størrelse, er i sig selv unik, men det hjælper bare ikke, hvis lige præcis den farve og størrelse ikke passer ind i dit hjem. Du kan godt syntes, at formen er flot, og derfor er det ærgerligt, hvis du ikke kan få den i den farve, som du ønsker. Flowerpot lampen kommer i mørke og lyse nuancer, store og små størrelser og klare og matte finishes.

Let at indrette med

De mange designtræk gør det muligt at indrette ethvert hjem. De tidsløse designs og farvevalg gør, at lampen aldrig går af mode. Tværtimod.

De mange muligheder

Du kan se meget mere til Flowerpot lampen på denne side. Gør dit hjem unikt, og før de klassiske lamper ind i dit hjem, hvor de kan belyse din bolig i mange år frem.

Share.

Leave A Reply