Kan en maler påvirke boligens tilstandsrapport?

0

Skal du købe et hus for første gang, og ved du slet ikke noget om håndværk og hvad du skal kigge efter? Så er det en god idé at finde en professionel, som du kan tage med ud og kigge på huset, og som kan hjælpe dig med at kigge en tilstandsrapport igennem. På den måde kan du være helt sikker på, hvad der er af fejl og mangler på det hus, du gerne vil købe. 

Derfor skal du have en tilstandsrapport når du køber et hus

En tilstandsrapport er en super vigtig del, når du køber et hus, fordi der står alle fejl og mangler i huset, som du skal være opmærksom på. Hvis der ikke er malet for nyligt, så vil det også stå i din tilstandsrapport, og så ved du, at du skal ud og finde en maler på Find-maler.dk

Det er altid en god idé at få professionel hjælp til at gennemgå din tilstandsrapport, fordi der kan være ting, som du måske ikke forstår, fordi du ikke er håndværker. Du kan jo bare se huset, som det står nu, og måske have en idé om, at du gerne vil finde en maler til at male de forskellige rum, fordi du gerne vil have en anden farve eller opfrisket malingen på væggene. 

Sådan står du sikrest når du køber et hus

Det er vigtigt, at du føler dig sikker, når du skal købe et hus. Både økonomisk, men også i håndværket, så du er sikker på, at du ved, om der skal laves noget ved huset, og hvor god stand huset er i. Du står sikkert ved at få en hjælpende hånd af en håndværker til at gennemgå huset og en tilstandsrapport. Det kan være, at du har store planer med huset, såsom en tilbygning med et stribefundament, og så kan du også få hjælp til at finde ud af, om det kan lade sig gøre. Det er vigtigt at få professionel hjælp til at kigge på, om et Stribefundament kan lade sig gøre i forbindelse med dit nye hus, så du kan få det, som du drømmer om.

Share.

Leave A Reply