Julegaveideer til boligen

0

Så har vi for alvor taget hul på December måned og det er derfor juletid og før vi ved af det, står vi ved juleaften d. 24 december. Men hvad skal vi så lige finde på af gaver til familien og ens kære i år? Et oplagt emne som mange ikke tænker synderligt over er nemlig, at købe en gave som kan indgå i personens bolig indretning og ved at gøre dette, vil denne person se denne genstand ofte og derved tænke på dig ofte og huske på, at denne var fra dig. Det er derfor en meget personlig gave og ikke en der let går i glemmebogen, mens det samtidig er en utrolig funktionel gave, da den bruges eller pynter hver dag i personens hjem. Vi vil her komme med nogle forslag, som er mere oplagt end andet, at give i gave til en overkommelig pris og dette kan derfor bruges som inspiration eller idegenerering til jul.

Lamper:

Her er der mange muligheder både i form af bordlamper og væglamper, som er mindre og til en overkommelig pris. Du kan her finde sådan lamper i mange forskellige designs og udgaver og der er derfor rig mulighed for, at finde et lampe design, som passer til den enkelte persons boligindretning.

Tekstiler:

Et oplagt valg er at give nogle flotte puder, hvor du her både kan give puder som passer eller er tiltænkt sengen, sofaen eller lænestolen. Her er der utroligt mange muligheder og mange danske designere, som brandet House Doctor laver her også flotte og unikke pudedesigns, som er værd at notere i stedet for kun, at kigge ved de helt store udbydere på markedet, som eksempelvis Ikea og Ilva.

Dekoration:

Her er der et utal af muligheder, både vaser, lysestager, julepynt, lanterner, spejle og andet vægdekoration. Her er det næsten kun fantasien der sætter grænser og hvis du har muligheden og de kunstneriske evner, kan du også her med fordel lave noget selv, da det her vil blive ekstra personligt. Find dog her inspiration på nettet, men når det kommer til stykket, så kan de fleste bruge noget personligt flot dekoration til boligen.

Nicolas Vahé:

Også en oplagt gaveidé. Nicolas Vahé er et fransk velkendt brand, som har specialiseret sig i krydderier og andet til køkkenet og madlavning. Køb her en hel boks med krydderier eller køb enkelte mere specifikke bokse alt afhængig af personens præferencer inden for madlavning.

Share.

Leave A Reply