Interiør og inspiration til indretningen af soveværelset

0

Har du lige fået ny lejlighed? Eller har du lige købt dit første hus? Måske går du bare med tankerne om at ommøblere lidt? Så er du kommet til det rette sted. Du vil her kunne finde interiør og inspiration til indretningen, både til lejlighed og hus.

 

Det lille soveværelse

Det kan sommetider være svært at indrette et lille soveværelse. Det bliver her nødvendigt med nogle praktiske løsninger på opbevaring, men ved at anvende højderne i værelset, og ved evt. at benytte multifunktionelle møbler, kan selv det lille soveværelse, med det rette interiør, forvandles til et komfortabelt og hyggeligt rum. For at få små rum til at syne større, bør du vælge et tema, som hovedsageligt er lyst. Hvide vægge og neutrale lyse gulve er optimale for et lille rum, og du kan herefter selv tilsætte billeder og hylder på væggen, som kan bringe en smule farve ind i rummet. Sengen er det største møbel i dit soveværelse, og det er derfor også vigtigt at holde den i så lyse og neutrale farver som muligt. Vil du gerne have lidt farve i værelset, anbefales det at vælge en afdæmpet farve, som fx pastelfarver.

Ønsker du også interiør og inspiration til indretningen af sommerhussoveværelset, så læs endelig videre.

 

Sommerhusets hule

For at indrette dit sommerhussoveværelse i ægte ’sommerhus stil’ kan du med fordel anvende kølige og rolige farver, ’slidte’ naturlige teksturer, og du kan vælge at hænge nogle afdæmpede og blålige billeder på væggen. På denne måde får du hurtigt skabt et roligt soveværelse, som afspejler en afslappet sommerferie stemning.

I dette tilfælde bør væggene også holdes i lyse farver, gerne hvid, råhvid, creme eller lys grå. Væggene bør ikke holdes bare, og man kan hurtigt skabe en hyggelig stemning med nogle billeder. Man kan også vælge at sætte en træhylde på væggen, og sætte en billedramme derpå i stedet for.

Hvis man gerne vil være lidt ekstra, kan man placere en rå træbænk for enden af sengen. Herpå kan du stille en lille plante i en flot potteplante og hermed give lidt ekstra liv til rummet.

Du kan selvfølgelig let tilpasse indretningen efter din egen smag, og efter hvad du selv forbinder med sommer og ren hygge. Sommerhusstilen har et tidløst udseende, og det er derfor kun fantasien der sætter grænser.

Ønsker du at finde interiør og inspiration til indretningen af de andre rum du har i boligen, kan du finde en masse lækre ting og et stort udvalg af møbler hos Nordlyhome.

 

Share.

Comments are closed.