Indretningstrends i det kommende år

0

Selvom kalenderen siger 2018 et par måneder endnu, er der ikke længe før et nyt år banker på døren og nye tendenser vil komme i søgelyset. Derfor kan vi godt allerede nu begynde at kigge fremad og se på, hvad der kommer til at være på mode i Danmark i det nye år.

Naturlige farver og elementer

Fra at have haft et par meget farverige og sprudlende år inden for indretningstendenser, går vi over i en noget mere afdæmpet stilart. Møbler, brugskunst, maling, tapet og andre elementer skal gerne være i naturlige farver, som eksempelvis brun og grå, og gerne i en støvet tone. De naturlige elementer kan også komme i spil gennem rå og rustikke genbrugsmøbler. Eksempelvis findes der mange fede skabe, flotte hylder og unikke reoler, som kan give et rum den rette stemning. Se mere her og bliv inspireret til at indrette med genbrugselementer i 2019.

Pasteller

Vi slipper dog ikke helt uden om farverne – pasteller kommer til at fylde en hel del blandt boligtrendsene i det nye år, og det gælder både i stue, køkken og badeværelse. Et mix af pasteller, som eksempelvis en sart grøn, hel lys rosa og nude nuancer gør det godt sammen, og det gør ikke spor eksempelvis at male en hel væg i en pastelfarve.

Tørrede blomster

I forhold til beplantning får vi fra at have hele regnskove i vindueskarmene til at pynte op med tørrede blomster og planter i smukke vaser og krukker. Igen er det de naturlige farver og elementer, der kommer i spil, og selvom det kan lyde en anelse kedeligt med tørrede blomster, så passer det godt ind til pastelfarverne og genbrugsmøblerne. Kun fantasien sætter grænser i forhold til sammensætningen af de tørrede blomster, så du kan skabe præcist de buketter, du ønsker.

Share.

Leave A Reply