Indretning: Sådan gør man sine vægge mere personlige

0

En bolig er et meget personligt sted, og det er vigtigt, at man føler sig hjemme og godt tilpas, når man er i sin bolig. I Norden har vi det med at indrette vores boliger meget minimalistiske, og det kan nogle gange virke en anelse klinisk og koldt. En god måde at gøre et minimalistisk hjem i nordisk stil mere personligt, er ved at hænge pynt op på væggene.

 

Print selv billeder til væggene

Vi tager alle mange billeder, både i hverdagen, til fester og på ferier. Ofte ligger billederne blot på telefonen eller computeren, eller de bliver slået op på sociale medier. Vi får ikke helt det samme ud af billederne som tidligere, hvor de blev fremkaldt og sat i fotoalbums, som vi kunne tage frem og kigge i. I dag er det dog blevet så nemt at printe flotte billeder i god kvalitet selv. Ved at printe billeder fra ferier, fester og andre specielle anledninger, får man flot og unik pynt til væggene. Så er det bare om at sætte billederne i flotte rammer og hænge dem op, så hjemmet bliver mere personligt. Hvis du mangler blæk til din printer, kan du her købe billige printerpatroner til hp.

 

En collage med lige de ting, man har lyst til

Hvis man har en stor overflade på en væg, er det ikke altid nok at hænge en enkelt plakat eller et par billeder op. Til gengæld kan det være en god og smart løsning at kombinere flere ting og lave en hel collage på væggen. En collage kan indeholde lige det, man synes, og det er derfor en rigtig god måde at gøre indretningen personlig og unik på. Eksempelvis kan personlige billeder, smukke plakater, et vægur, et par hylder og måske nogle hængeplanter forenes i en smuk collage. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Share.

Leave A Reply