Indret det perfekte badeværelse

0

Går du med drømmen om at indrette dit badeværelse på ny? Eller er du nybygger og skal i gang med indretningen af husets badeværelse? Så er du landet det helt rigtige sted. I denne artikel får du nemlig gode råd og tips til at indrette det perfekte badeværelse.

Vælg nogle flotte klinker og fliser

I et vådrum, som badeværelset, er det en god ide at vælge en gulv- og træbeklædning som kan tåle fugt og vand. Til dette er klinker og fliser en ideel løsning. Der findes et stort udvalg af fliser og klinker.Vælg f.eks. Gletcher fliser i antracitgrå til badeværelsesgulvet og vælg en blank, hvid vægflise til væggene for et klassisk, nordisk look.

Er din indretningsstil mere farverig og levende? Så giv den gas med farverne på gulvet og væggene ved f.eks. at vælge en mørkeblå klinke til gulvet og en mintgrøn klinke til væggene. Kun din fantasi sætter grænser.

Armaturer til din indretningsstil

Armaturer er nødvendige på et badeværelse. Det er en god ide at vælge et armatur som er praktisk og kan anvendes af alle husets beboer. Heldigvis findes der et stort udvalg af armaturer som både er praktiske og stilfulde. Vælg f.eks. et guldfarvet armatur for et eksklusivt udseende til badeværelset.

Gør badeværelset hyggeligt og personligt

Badeværelset behøver ikke at være kedeligt, fordi det er et praktisk rum. Du kan nemt gøre badeværelset hyggeligt og afslappende med de rette pyntegenstande. Vælg f.eks. at placere en lille badebænk på badeværelset. På bænken kan du lægge sten fra en strandtur, sætte nogle duftlys eller en grøn plante.

Vælg afdæmpede, rolige farver til badeværelset for en stemning af ro og velvære. Et farverigt badeværelse giver derimod en varm og hyggelig stemning.

Sæt prikken over i’et ved at vælge nogle skønne lamper som pynter og giver et godt lys på badeværelset.

Share.

Comments are closed.