Indret med reklamegaver

0

Reklamegaver kan være mange ting, men i bund og grund er det produkter med firmalogo på. Det kan være kopper, glas, værktøj, forklæder og meget andet. Man kan tænke, at det kan være lidt træls at have et logo på en ting, man ellers gerne ville have fri for ”reklame”. Men hvis man dyrker, at man har fået nogle gaver med logo på – det kan være i form af merchandise fra en messe eller andet – så kan man faktisk gøre det til en cool ting i hverdagen. På den måde kan man spare penge, og man kan endda få nogle sjove ting i sit hjem, man ellers ikke ville have anskaffet sig.

Modtager du mange reklamegaver i dit arbejde?

Det kan være, at du sidder i en stilling, hvor du får flere reklamegaver end de fleste, og det er bare med at udnytte det. Måske tænker du, at du bare vil smide gaverne ud, men det vil være synd og skam, for i mange tilfælde er reklamegaverne brugbare, og de er faktisk blevet bedre og mere opfindsomme med tiden. Det kan være du som medarbejder eller ejer af virksomhed har opdaget, at gaverne faktisk er rigtig gode. For eksempel hvis du har modtaget karafler i dansk design eller skåle til køkkenet.

Bartema: Reklamegaver

Hvis du har et rum til dine vine og din alkohol, så kan nogle af de gaver du har fået sagtens ske at passe ind her. Hvorfor ikke forsøge at indrette hele baren eller rummet med reklamegaver? Det kan være en god icebreaker, så du og dine gæster at du kan få en samtale i gang om gaverne, hvor du har fået dem fra og i hvilken sammenhæng. Lav det til noget sjovt så du kan udnytte glas, skåle, oplukkere, pyntegenstande, viskestykker eller lignende på optimal vis.

Share.

Leave A Reply