Indret dit hobbyrum – udfold din kreativitet

0

De fleste mennesker har en form for hobby. Dog er det svært at finde plads til, at man kan udfolde sin kreativitet og give tid til hobbyen. Det er godt med et separat rum, som kun er dedikeret til din hobby.

Et kreativt værelse

Når du skal skabe et værelse til din hobby, kan det være en god ide at finde inspiration udefra. Det kan f.eks. være oplagt at have en masse forskellige ting, som har en relation til det, som du elsker at være kreativ med. Dog skal du passe på, at det ikke kommer til at rode.

For at have et godt kreativt værelse, har du brug for:

  • En eller flere stole til at sidde på.

  • Et bord.

  • Lamper.

  • Hylder og/eller reoler.

  • De materialer, som du skal bruge til f.eks. at male.

  • Skabe, hvis du f.eks. har forskelligt patagonia liggende til, når du skal ud og fiske.

Du har ikke nødvendigvis kun en hobby

Hobbyrummet skal skabes ud fra din hobby, men du behøver ikke kun at have en hobby. Måske skal der være plads til, at du både holder af at male, men også af at sy tøj. Så her skal du både have plads til et staffeli, f.eks. hylder til malingen og penslerne, men oveni det skal du have et bord til din symaskine, plads til opmåling og stof. Derfor skab plads til det forskellige, hvor du på denne måde undgår, at alt dit hobbymateriale kommer ud i andre rum og værelser.

Hvis du f.eks. skal have overtalt din kæreste til at få et hobbyrum, kan du f.eks. påtale, at de måske har et værksted. På deres værksted har de nemlig muligheden for at kunne save, hamre eller, hvad de end gør. Så pointer, at du har brug for et hobbyrum, hvor alt din kreativitet kan blive udfoldet.

Share.

Comments are closed.