Indret dit hjem med et personligt præg

0

Du går måske og leger med tanken om at skifte lidt ud i hjemmet og give dine rum et nyt løft. Der er tusindvis af måder, man kan gøre det på. En af de mest moderne måder, er at fylde en hel væg med masser af billeder af dig og dine nærmeste. I disse tider ligger de fleste af vores fotos på computeren og bliver måske kun set igennem en sjælden gang. Dette skyldes, at der ofte ikke er nogen grund til at fremkalde billeder mere. En fotovæg giver dig en grund til at gøre det. Det er en god måde at udvælge de allerbedste billeder og minder, som du mener skal vises frem.

 

5 små tips til den perfekte fotovæg

  1. Det er en god idé at finde ud af om, du vil have, at billederne skal være samme størrelse. Det giver en god dynamik, hvis billederne er i forskellige størrelse og hænger forskudt fra hinanden. Det gør, at væggen ikke kommer til at se for kompakt ud. Du kan ligeledes selv vurdere, om du vil have forskellige typer rammer eller om de skal være ens.
  2. Start med at udvælge de bedste billeder og læg dem ud på gulvet indtil du finder den rette kombination. Dette er vigtigt, så du ikke bare starter med at slå søm i tilfældige steder i væggen. Sørg for, at der er et godt sammenspil mellem dine billeder.
  3. Husk at have fokus på størrelsen af rummet. Dette er vigtigt, da det måske kan føles lidt trangt at have en stor fotovæg i et lille rum. Samtidig kan det også virke bart at have få billeder på en stor og tom væg. Tænk derfor over, hvordan dine billeder bedst komplimenterer det givne rum.
  4. Overvej om dine fotos skal placeres på en tom væg eller over et møbel. Skal de hænge over en sofa eller en skænk, så sørg for at måle møblets bredde og placer fotovæggen i midten.
  5. Sørg for at have det rette værktøj. Brug et vaterpas og malertape for at sikre, at dine billeder hænger lige. Husk også at måle op og markere på væggen, så dine billede hænger med samme mellemrum mellem hinanden.

 

Få en god start

Det vigtigste ved din fotovæg er, at alle billederne er af god kvalitet. Sørg for at finde den rigtige udbyder, der kan fremkalde dine billeder, så de ser strålende ud. Hvis du ønsker mere information, kan du finde det her.

Share.

Leave A Reply