Hvorfor indrette som en gennemsnitsdansker?

0

Indretning er en særligt personlig sag. Nogle mennesker holder af at holde det så simpelt og minimalistisk som muligt, mens andre for alt i verden vil undgå denne lidt upersonlige tilgang til det, hvorfor de lægger energi i at udtrykke sig gennem indretningen.

Vær unik

Hvis du genkender dig selv bedst i den sidste type, vil du formentlig elske at indrette dit hjem med unika møbler. Unika møbler er møbler, som der kun findes ét eksemplar af. Så falder du i hvert fald ikke i en fælde, hvor alle i din vennekreds har valgt at udtrykke sig med præcis de samme møbler som dig. Find flotte Unika møbler til hjemmet, og kom for alvor i gang med en indretning, der kan få lov at stritte i alle retninger. Skal der være et næsten middelalderligt udtryk, eller må det gerne være lidt mere nutidigt? Det er fuldkommen dit valg, men husk selvfølgelig at tage beslutningerne i samråd med din sambo, hvis du har en sådan. En retro indretning kan fremstå rodet, men også kunstnerisk og gennemtænkt. Det kommer an på, hvordan du griber det an. Eksempelvis er et alternativ til et almindeligt vægskab en gammel jernbenzindunk. Den kan både være dekorativ og ligne en sidste udvej.

Gennemfør indretningen overalt

Det er langt fra unormalt at tænke, der ikke findes andre muligheder end gips- eller murstensvægge, som males enten hvide, sorte eller en lækker farve. Det gør der dog. Vægge kan beklædes med papir- eller stoftapet, de kan bygges af fliser osv. Der er en lang række af muligheder, og netop disse anderledes vægge er fantastiske at have i dit hjem, hvis du holder af unika møbler. Unika møbler klæder nemlig væggene, ligesom væggene klæde møblerne, fordi de ikke vil stikke for meget ud, men passe ind i det lidt urolige miljø.

Share.

Comments are closed.