Hvorfor har du som virksomhed brug for et stillads

0

Er du privatperson, en andelsforening, et ejendomsselskab eller bygherre? Står du i spidsen for professionelt byggeri? Så ved du, at arbejdsmiljøloven dikterer særlige forpligtelser til bygherren, når det kommer til sikkerhed. Gå glip af dyre bøder. Læs med her, om hvordan du finder den rigtige stilladsløsning til dig.

Tips og tricks

Bliv mere sikker, konkurrencedygtig og effektiv med det rette værktøj til opgaven. Når du sætter dine kollegaers og ansattes sikkerhed først – får du glade medarbejdere. Der følger visse forpligtelser til rollen som bygherre, og det er dyrt og dumt at ignorere dem.

Sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed. Dine medarbejdere skal have et godt, trygt og langt arbejdsliv. Længere er den ikke, når virksomheden skal konfronteres med byggeprojekter m.m. Hvis din virksomhed har brug for en stilladsløsning, så kan du med fordel scanne omgivelserne. Indhent forskellige bud på fornuftige priser og løsninger.

  • Brug evt. dit netværk. Få gode anbefalinger og erfaringer.

  • Kontakt evt. flere virksomheder. Indhent de bedst kvalificerede tilbud.

  • Hvad er dine overordnede behov? Overvej tidshorisont, særlige udfordringer og sikkerhed.

  • Forventningsafstem på forhånd. Så kommer de dumme, dyre og uheldige overraskelser ikke krybende.

  • Gør dig bekendt med de specifikke regler vedrørende sikkerhed i arbejdsmiljøloven. Interesseorganisationen Dansk byggeri har en fin vejledning på deres hjemmeside.

  • Går det galt, kan du som arbejdsgiver ikke løbe fra ansvaret! Derfor er det noget, du ikke bør gå på kompromis med.

Der findes mange effektive løsninger, der møder en høj kvalitet. Afstem først dine behov. Tag efterfølgende kontakt til relevante virksomheder. Er du i tvivl om sikkerhedskrav, så har de sikkert også svar på dette. De har også uden tvivl styr på sikkerhedskrav for dit specifikke projekt.

Om du er på udkig efter stilladser i Århus, København eller måske stilladser i Ålborg – så forhør dig gerne hos flere, og find den rette løsning til din virksomhed.

Share.

Comments are closed.