Hvilket underlag skal dit hus have?

0

Gulvet er en stor del af huset. Du går på det hver dag, og dine øjne har det i sigte hele tiden, selvom du ikke altid lægger lige meget mærke til det. Derfor er det vigtigt, at det er det helt rigtige underlag, der i din bolig – både indenfor og udenfor. Men hvornår er et underlag rigtigt? Det kan du læse mere om her.

Det skal passe ind

En måde hvorpå du kan bedømme, om et gulv er rigtigt til et rum eller ej, er ved at se om det passer ind med væggene, møblerne og dekorationerne. Det skal se naturligt ud, og det skal ikke være som om, at gulvet springer i øjnene på dig, som noget der ikke ligner, at det hører til. Hvis du gerne vil have det samme gulv igennem hele huset, kræver det så nok at farverne og indretningsstilene i de andre rum er relativt ens.

Hvilket materiale passer til dine behov?

Noget andet der er helt afgørende for, hvad for et gulv du skal have, er materialet som gulvet er lavet i. For nogle er materialet et spørgsmål om, at det skal se godt ud, mens andre træffer valget om underlaget baseret på, hvor praktisk det er i deres boligsituation. F.eks. kan det i nogle tilfælde se rigtig godt ud med klinker, mens de i andre tilfælde tilnærmelsesvis ville se skørt ud. Hvis du skal have lagt fliser, så husk dog at få en professionel til at ordne belægningen – belægning øger dine flisers levetid. Du kan også overveje et gulvtæppe, men hvis du f.eks. er allergiker, er det måske ikke den bedste ide – det kræver i hvert fald en ordentlig rengøring! Ellers er laminatgulve også blevet meget populære – de er holdbare, lette at gøre rent, og så kan du få det i et hav af forskellige varianter.

Share.

Comments are closed.