Husk penge til sofaen i det nye hus

0

At bygge hus har sjældent været mere populært end det er nu. Om det er priserne på nye huse, som er blevet presset ned af konkurrencen eller det blot er større rådighedsbeløb blandt danskerne, som gør at der nu bygges flere huse er svært at sige, men dog er det er faktum, at der for tiden bygges rekord mange huse. Selvom at det kan være fristende at smide alle pengene i det nye hus, så bør man også overveje hvad der kommer af udgifter den dag du modtager nøglerne. – det tager vi et kig på i denne artikel.

Hus af afsæt et budget til indretningen og den nye sofa

I en tid hvor Huscompagniet er på vej på den børsen og efterspørgslen for nye huse er i en rivende udvikling, så er der også tid til at snakke om nogle af de ting, som ofte bliver glemt når der bygges nye huse, nemlig at afsætte et fornuftigt budget til efterfølgende at møblere huset. Ofte undervurderes det nemlig hvor mange penge, som man bør afsætte til at møblere et nyt hus, fordi at man udelukkende har fokus på at få huset op at stå.

Det er selvfølgelig også muligt at købe møblerne i takt med at man efterfølgende får råd til dette, så du behøver ikke nødvendigvis have en ny sofa stående klar til at placere i det nye hus, men det er dog rart, at man lige har tænkt lidt over det og derved gemt lidt håndøre til indretningen.

Et estimat på hvor meget det koster at indrette et hus på 180 kvadratmeter vil være 75-100.000 kroner, før at du har alt fra spisebord, sofa, møbler mv. på plads. Det kan altså derfor tage forholdsvis lang tid at få råd til disse, hvis det er et spørgsmål om at bruge et par tusinde fra lønnen til den første hver måned.

Priserne på møbler går den rigtige retning

Ligesom at priserne på nye huse er rigtigt fornuftige, så er det bestemt også en tendens man kan se hos de mange forhandlere af møbler. Du finder efterhånden rigtig mange gode møbler i høj kvalitet, som ikke nødvendigvis koster spidsen af en jetjager. Hvis du skal have det originale læder, så koster det stadigvæk nogle penge, men det er faktisk muligt at få fantastisk flotte sofaer for blot et par tusinde kroner.

Så husk at undersøg markedet når du skal ud at have fat i et nyt spisebord, ny sofa eller noget helt tredje, for der kan være rigtig mange penge at spare!

Share.

Comments are closed.