Husk at få renset og gjort rent de steder i boligen, du ikke selv kan komme til

0

Der er mange kroge, besværlige hjørner og tomme hulrum i en bolig, og selvom man ikke selv kan komme til dem alle, bør de alligevel rengøres og renses i ny og næ for at undgå ubehagelige ting som eksempelvis skadedyr, spindelvæv og skimmelsvamp. Her i teksten kan du læse dig til nogle af de steder, vi ofte glemmer, og få tips til, hvordan du får dem gjort rent.

 

Skorstenen

Hvis der er en skorsten til din bolig, og hvis den bliver brugt, vil der unægteligt samle sig en masse sod inde i den, som du ikke selv kan fjerne. Her kan en skorstensfejer hjælpe – med de rette redskaber, ekspertise og snilde, kan han eller hun rense skorstenen, så den er fri for sod, og så røgen frit kan stige op. Hvis skorstenen ikke er i brug, kan den også have brug for en rensning, da der kan samle sig alverdens ting og sager i den. En god måde at få skorstenen helt ren på, er med en højtryksrenser, som er så kraftig, at den fjerner selv det mest genstridige snavs. VANDTEKNIK er rigtig godt til de helt beskidte ting, og med det rette udstyr kan man komme til overalt.

 

Kloakken

Kloakken bliver også ofte overset, og det er ikke godt – får man ikke kloakken renset og efterset årligt, kan der komme skadedyr, der kan være utætheder eller skidt og snavs kan blokere rørene, så der bliver oversvømmelse. Få en autoriseret kloakmester til at efterse din kloak, så din kælder ikke pludselig står under vand, eller så du ikke pludselig får uventet besøg af rotter, som kan bære på alle mulige alvorlige og ubehagelige sygdomme.

Share.

Leave A Reply