Hold styr på familiens planer med en fotokalender

0

I de fleste børnefamilier er der mange planer og aktiviteter, der skal holdes styr på. Det kan nemt blive uoverskueligt og kedeligt, og her kommer en fotokalender ind i billedet. Med en fotokalender kan I få et overblik over ugens planer og samtidig blive mindet om alle de dejlige oplevelser, I har haft i jeres familie. Her kan du læse en guide om alle de muligheder, der findes, når du skal designe din families helt egen fotokalender med jeres mest personlige minder.

Husk de gode minder i en travl hverdag

Normalt er selv de bedste fotografier gemt væk bag skabslåger og i skuffer, men sådan behøver det ikke længere at være. En fotokalender er netop en god måde at blive mindet om familiens bedste oplevelser i den travle hverdag, hvor minderne sjældent er i fokus. Hvis I skaber variation i fotografierne fra måned til måned, er slutningen af måneden altid fyldt med spænding og nysgerrighed efter at finde ud af, hvilket minde den næste måned bringer frem. Kalenderen kan for eksempel være fyldt med minder, der indeholder fotografier af alt fra vinterens skitur og sommerens bedste isvaffel til det ældste barns første skoledag og det yngste barns favoritbamse.

Design efter din families personlige smag

I kan designe fotokalenderen efter jeres personlige ønsker, så den passer ind i hjemmets overordnede udtryk. Det betyder, at I for eksempel helt selv kan vælge baggrundsfarve, skrifttype og type af ramme rundt om fotografierne. Det er en fordel at have med i overvejelserne, at skriften er nemmere at se på lyse baggrunde end på de lidt mørkere. Desuden er der mulighed for at gøre fotokalenderen endnu mere personlig ved at tilføje familiens fødsels- og mærkedage, før den bliver trykt. Fotokalendere kan fremstilles i forskellige størrelser, formater og kvaliteter, som du selv vælger efter dine ønsker og dit budget.

Det er altså muligt at designe en fotokalender, der er helt unik og passer til lige præcis jeres familie og de mange oplevelser, I har haft sammen gennem tiderne. I vil mærke glæden i maven og blive mindet om de allerbedste oplevelser hver dag hele året rundt. Samtidig er det med jeres nye og praktiske fotokalender ikke længere kedeligt at holde styr på de forskellige planer og gøremål i jeres familie.

Share.

Leave A Reply