Hold huset rent på en miljøvenlig måde

0

Global opvarmning og klimaproblematikker fylder mere og mere i danskernes bevidsthed. Mange er begyndt at have interesse for, hvad man personligt kan gøre for at leve mere miljøvenligt. Èn af de ting, du kan gøre, er at skifte de gamle rengøringsmidler med skadelige kemikalier ud og bruge nogle, der er mere miljøvenlige.

Tips til miljøvenlig rengøring

Hvis du gør en smule rent hver dag, så er det ikke nødvendigt med skrappe rengøringsmidler. Du kan faktisk helt droppe rengøringsmidler i den daglige rengøring, da det meste skidt sagtens kan tørres væk med en fugtig klud. Toilettet kan også sagtens skrubbes uden brug af toiletrens. Det kræver blot lidt ekstra knofedt, og så skal det gøres jævnligt. Denne mekaniske rengøring kræver således lidt ekstra tid, men det er den absolut mest miljøvenlige rengøring, man kan gøre. Til en lidt grundigere rengøring er det en god idé at bruge rengøringsmidler, der er miljømærkede. Kig derfor efter svanemærket eller det grønne miljøstempel. På denne måde undgår du og dine børn også at komme i kontakt med unødige kemikalier, der muligvis kan være skadelige på lang sigt.

Tag det et skridt videre

Hvis du vil undgå skadelige kemikalier i hverdagen, så er det også en god idé at overveje, hvilke rengøringsmidler, der bruges på arbejdspladsen. Biosan Nordic har specialiseret sig inden for rengøring på en grøn og bæredygtig måde. Deres produkter er udviklet med henblik på menneskers, dyrs og miljøets sundhed skal være i højsædet i alle typer virksomheder og brancher. De har for eksempel udviklet en Biocid Spray, som er et desinficerende middel, der både virker akut og forebyggende mod diverse bakterier og skadedyr. Hvis du vil vide mere, så kan du klikke videre og her læse om Biosan Nordic.

 

Share.

Leave A Reply