Hold fokus ved dit hjemmearbejde

0

I dag vælger flere og flere mennesker at arbejde hjemmefra, da det kan være nemmere at få hverdagen til at hænge sammen. Det varierer fra person til person, om de arbejder hjemme få dage i ugens løb, eller om det er hver dag. Når du bruger dit hjem som arbejdsplads, kan det være svært at holde fokus, da du befinder dig i nærheden at andre gøremål, som du kan tage dig til.

 

Planlæg

Hjemmearbejde betyder, at du skal arbejde hjemmefra, og ikke foretage dig andet, når du ved, at du burde arbejde. Derfor er det en god ide at planlægge dit arbejde, da du på denne måde er sikret i at være effektiv. Planlægningen kan du gøre ved at skrive ned, hvad du skal gøre på din arbejdsdag. I disse situationer, hvor du vil opleve ikke at have planlagt, hvad du skal gøre, vil du opdage, at du vil have en tendens til lave overspringshandlinger. Det gælder om at skabe en balance, og du skal tænke: ”Nu er jeg på arbejde, og nu har jeg fri”. Hvis dette kan blive en for stor mundfuld for dig, kan det være en god ide at få delt det op, så dit arbejdsliv ikke bliver blandet sammen med dit privatliv. Dette kan du bl.a. gøre ved at kigge på erhvervslejemål, hvis du f.eks. er selvstændig – find Ledige erhvervslejemål Aalborg.

 

Hvordan indretter du dig?

Du arbejder hjemmefra, hvilket betyder, at du kan høre sofaen kalde på dig, og du arbejder siddende fra den. Dette er ikke optimale arbejdsvilkår, og du skal tænke over indretningen, altså hvordan du indretter dig ordentligt. Ligeledes kan det være relevant, hvis du har en masse papkasser med produkter, som du f.eks. sælger videre. Her kan det være en god ide at undersøge Leje af garage. I og med dette er dit hjem sikret for rod fra dit arbejde.

Share.

Comments are closed.