Her finder du Danmarks største udvalg af tæpper

0

STORT UDVALG Hos gulvlageret.dk finder du et stort set uendeligt sortiment af forskellige slags gulvtæpper, så der med garanti er det rette tæppe for dig! Tag et kig på deres hjemmeside og lad dig inspirere, samt komme frem til det helt rigtige valg af gulvtæppe.

Hvis du har spørgsmål til eksempelvis ordre, produkter eller andet er du altid velkommen til at kontakte dem. I deres normale åbningstid sidder de altid klar ved telefonen og vil hurtigt besvare dit opkald. Hvis du har spørgsmål, der vedrører en ordre er det vigtigt, at du har fundet dit ordrenummer frem, så de hurtigere kan hjælpe dig.

Du kan også sende en mail på: info@gulvlageret.dk, hvor de altid svarer indenfor 24 timer i hverdagene og i langt de fleste tilfælde indenfor få timer.

De kan også kontaktes på deres hjemmeside via deres chatfunktion nederst i højre hjørne, hvor de også vil vende tilbage hurtigst muligt.

 

Hos gulvlageret.dk kan du finde inspiration til dit/dine nye gulvtæpper. Med deres brede udvalg af tæpper fra Danmarks førende leverandører kan du nemlig med garanti blive inspireret og finde det helt rigtige tæppe til netop dit hjem, hvad end det er til stuen, spisepladsen, soveværelset, køkkenet, læsehjørnet eller entréen.

De vil gøre alt, hvad de kan for at levere dine varer så hurtigt som muligt. Hvis du ønsker at blive ringet op inden levering af fragtmanden, skal de blot noteres i kommentarfeltet under din bestilling.

Når det gulvareal, hvor gulvtæppet skal være skal måles op er det meget vigtigt, at der altid måles på rummets bredeste og længste stykke.

Noget andet, der også er vigtigt, når du skal måle op er, at der bliver målt i fuld længde – helt ud i indhak, under vinduer, i døren, under radiator og så videre.

Hos gulvlageret.dk kan du også få underlag.

Underlag skal bruges til at sænke trinlyd og udjævne små ujævnheder til undergulvet. Jo dyrere underlag – jo mere effektivt er det mod trinlyd.

Share.

Comments are closed.