Hedder dit nye mobilselskab Plenti?

0

Selvom Plenti er et af de nyere mobilselskaber i Danmark, har det vundet store markedsandele allerede – og det med god grund.

De fleste har set reklamerne på TV; alt er frit! Kan man så stole på reklamerne? Ja, i dette tilfælde kan man. Et abonnement fra Plenti sikrer dig fri tale, fri SMS og fri data på mobilen. Det hele fås til en fast pris, så du kender dine udgifter – og du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt du har overskredet grænserne for taletid eller dataforbrug.

Hvis man ser på andre mobilselskabers abonnementer, bliver man nemt forvirret. De fleste har fri SMS, men der er stor forskel på, hvor meget taletid og data du kan bruge.

Man skal binde sig til et bestemt forbrug på forhånd – men det kan være svært af forudsige. Der kan være måneder, hvor du har brug for at tale mere – eller det kan være dataforbruget stiger voldsomt i en periode.

Så er du nødt til at ændre dit abonnement – sædvanligvis med en prisstigning til følge. Hvis du for eksempel opgraderer dataforbruget, passer antallet af taletimer måske ikke til dit faktiske forbrug. Så skal det måske hæves – og så stiger prisen sikkert igen.

At alt er frit til en fast lav pris, er noget, der er faldet i vores kunders smag. Plenti har allerede over 80.000 kunder – og de er tilfredse med deres mobilabonnement. Synes du, at det lyder interessant og som noget for dig, kan du se meget mere om Plenti her.

IPhone SE – den perfekte telefon til dit nye Plenti abonnement

Når du har fundet det perfekte mobilabonnement, skal det pakkes ind i noget lækkert – og der findes næppe noget bedre end en iPhone til dette formål.

Da iPhone SE kom på markedet, var der flere, der rynkede på næsen. Hvad skal vi med en telefon, der ikke har lige så stor skærm som mange andre nye telefoner? Denne bekymring blev hurtigt gjort til skamme, da iPhone SE på kort tid blev en meget populær telefon.

Mange af de store modeller var simpelthen blevet for store. Selvfølgelig kan det være lækkert med en stor skærm, men det gør også telefonen så stor, at det bliver upraktisk, når den skal med i lommen eller tasken.

Derfor har kunderne taget iPhone SE til sig med kyshånd. Her er en telefon i den rigtige og velkendte kvalitet – og som ikke fylder mere, end man kan have den med ud – og skærmen er stadig rigelig stor.

IPhone SE fås i flere moderigtige farver og selvfølgelig er der flere forskellige modeller at vælge mellem, alt efter hvor meget din telefon skal rumme. Du kan se udvalget her – og lade dig friste til din nye iPhone SE.

Her vil du se, at også priserne er mindre end på de helt store modeller. Hvem drømmer ikke om at få den velkendte iPhone kvalitet til en overkommelig pris? Det er netop, hvad du kan få med en iPhone SE.

Et mobilabonnement – der ikke fås bedre – og en telefon i den velkendte kvalitet og den helt rigtige størrelse, er alt du behøver for at være sikret mange år frem.

Slip derfor alle bekymringer i fremtiden og nyd, hvor ubesværet du klarer dine behov for tale, SMS og data – og til de helt rigtige priser.

Share.

Leave A Reply