Har I styr på IT sikkerheden?

0

Er du systemadministrator eller CTO? Har du fingeren på pulsen indenfor IT branchen? Det kan være svært at spå om, hvad der kommer til at ske, men holder du dig opdateret løbende, så du kan sikre at jeres sikkerhed lever op til de nyeste standarder.

Cloud-baseret hosting og databehandling

Cloud-baseret hosting er større end nogensinde før. Det giver giver nogle muligheder, når det kommer til IT-sikkerheden. Bruger du cloud-baseret hosting og databehandling, har du det ekstra lag beskyttelse, der kommer indbygget i hosting-servicen.

En ekstern hosting service er nødt til at have det højeste niveau af sikkerhed, for at bevare sin troværdighed overfor kunderne. Den sikkerhed får du, som kunde, del i. Dermed sparer du penge, da I vil være mange kunder om at betale for et niveau af sikkerhed, ingen af jer ville have råd til at finansiere individuelt.

Samtidig får du mere plads automatisk, også selvom antallet af GB er det samme som du havde før. Hvordan? Når du gemmer dine filer og projekter i skyen behøver du kun gemme én instans, som I alle kan tilgå. Så i stedet for, at flere instanser af samme fil gemmes lokalt hos alle der har brug for den, kan I nøjes med en enkelt. Dermed sikrer I jer også, at alles filer er samme version, og der ikke er nogen, der bruger en gammel version af samme fil.

Hvilken udbyder er bedst?

Der er mange udbydere på markedet, og hvad der gavner dig og din virksomhed bedst, vil være baseret på jeres behov.

Har I flere services, som kunne fungere for jer, så kan du vælge cloud-service efter, hvad du vil kunne bruge fremadrettet, såfremt du engang i fremtiden skifter job.

Overvej for eksempel at tage et Microsoft Azure kursus. MS Azure understøtter alle operativsystemer og kodesprog, så er du i tvivl er det et godt bud.

Ansvaret er dit

Uanset hvad du vælger, så tag ansvar og ejerskab på din beslutning. Det giver dine medarbejdere, kolleger og ledelsen ro i sindet, hvis du udviser stor tiltro til dit valg, at du også vil stå på mål for det.

Share.

Comments are closed.