Har du styr på dine forsikringer?

0

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange forskellige forsikringer, der findes, og at finde hale og hoved i priser, præmiesumme og dækningsgrad. Ikke desto mindre er det ret vigtigt at være dækket korrekt ind, hvis uheldet skulle ske.

Hvad dækker din indboforsikring egentlig?

De fleste har en indboforsikring – den forsikring der dækker, hvis du skulle få indbrud i din bolig, hvis du får vandskade eller hvis der sker en brand i hjemmet. Der er dog forskel på, hvad der er dækket af indboforsikringen. Eksempelvis er det ikke alle indboforsikringer, der dækker, hvis man får stjålet sin cykel. Så kig din indboforsikring efter i sømmene, så du ikke betaler for en forsikring, der alligevel ikke hjælper dig i de rette situationer.

Dækker din ulykkesforsikring også skader ved ekstremsport?

En ulykkesforsikring kan være en god hjælp, hvis man skulle komme slemt til skade – hvis man får brug for eksempelvis fysioterapi, kan ulykkesforsikringen betale for behandlingen, og man kan modtage erstatning fra forsikringen, hvis man kommer så slemt til skade, at man får varige mén af det. Der er dog den hage ved det, at det ikke er alt, der er dækket af alle ulykkesforsikringer – sommetider er ulykker, der sker ved ekstremsport, for eksempel ikke dækket.

Er dit elektronik dækket ved skade og tyveri?

En af de ting, vi desværre ofte mister, ødelægger eller får stjålet, er vores mobiltelefoner – og i den digitale verden vi lever i, kan det være svært at undvære en telefon, selv i kortere tid af gangen. Derfor er det en god idé at have elektroniske genstande forsikret. Mange teleselskaber tilbyder elektronikforsikring ved køb af mobiltelefon, men faktisk er dette ofte spild af penge. Læs her, hvordan du kan spare mange penge på din mobilforsikring.

Share.

Leave A Reply