Guide til motorsaven 

0

Motorsaven er et fantastisk stykke værktøj. Motorsaven lader dig save dit eget brænde eller endda fælde havens træer. Du er måske netop nu på jagt efter den perfekt motorsav? Der er rigtig mange modeller at vælge imellem, så her får du guide til motorsave, så du forhåbentlig er bedre rustet, inden du køber en. 

Batteri eller ej?

Der findes batteridrevne motorsave og motorsave, som kræver benzin. Her skal du gøre op med dig selv, hvilke som passer bedst til dine behov. Hvis du skal bruge din motorsav i en længere periode, så skal du overveje, at du skal have batterier med til udskiftning. Batteridrevne motorsave er bedst, hvis du arbejder i civilisationen, hvor du har en strømkilde. Hvis du arbejder langt ude i skoven, så ville det være bedre at investere i en motorsav, som blot kræver benzin. 

En kraftig maskine

Du skal også huske, at det kan være nødvendigt at skifte kæden eller sværdet ud løbende. Du kan f.eks. kigge nærmere på Stihl Ms 251 kæder, så din motorsav fungerer som ny. Inden du begynder at overveje hvilken motorsav, som passer til dine behov, så er det vigtigt, at du har styr på sikkerheden. Hvis du f.eks. skal fælde et træ selv, så er det vigtigt, at du kvalificeret kan vurdere risikoen inden. Husk at investere i en hjelm med visir, handsker, skærebukser og skærestøvler. 

Prisen har betydning

Det er også vigtig at nævne, at hvis du gerne vil anskaffe dig en god motorsav, så kan det blive en dyr fornøjelse. Hvis du ofte bruger motorsaven og til større projekter, så vælg en motorsav i god kvalitet. Du kan passende vælge en billigere udgave, hvis du blot skal bruge motorsaven i en kortere tidsperiode eller til små projekter.
En motorsav kan være et vigtigt stykke værktøj for dig. Men husk at klarlægge hvad dine behov er, inden du køber. 

Share.

Leave A Reply