Guide: Sådan sikrer du din bolig mod indbrud

0

Vi står nu tæt på det nye år, og vi har snart sagt farvel til et par uger med jul og nytår. Forhåbentlig vil de fleste kunne sige farvel til endnu en jul uden indbrud. For selvom antallet af indbrud i Danmark er faldende, så får mange stadig besøg af ubudne gæster, mens de nyder julefreden et andet sted.

Selvom det er svært at sikre sit hjem fuldstændig mod indbrud, så er der nu nogle nye teknologier, der kan gøre det en del nemmere. Herunder er samlet et godt grundsæt af råd, der kan hjælpe dig mod de ubudne gæster.

Seks gode råd mod indbrud

  1. Tænk som tyven og vær kritisk over for dit eget hjem. Områder med høje hækker gør det nemmere for at tyven at begå indbrud uden at blive opdaget. Det samme gør skjulte indgange, der ikke kan ses fra vejen eller af naboer.
  2. Husets døre skal være fuldstændig sikre. Måske bør dine døre udskiftes med nogle mere modstandsdygtige, eller også kan de eksisterende blive opgraderet med en mere moderne lås.
  3. Også husets vinduer skal være sikre. De kan blive udstyret med sikkerhedsfilm til indbrudssikring af vinduer.
  4. Hav tidsindstillet lys inde og udenfor huset, når du ikke er hjemme, så det kan ligne, at du er.
  5. Suppler alle de øvrige tiltag med en alarm og gør det tydeligt, at dit hjem er alarmsikret. Det kan stoppe tyven fra overhovedet at gøre forsøget.
  6. Fortæl dine naboer, når du ikke er hjemme, så de kan hjælpe med at holde øje.

Få professionel hjælp til indbrudssikring af vinduer

En af de mest effektive tiltag mod indbrud er indbrudssikring af hjemmets vinduer. Se mere hos Braestrup og få professionel hjælp til det kraftige og glasklare polyesterfilm, der både beskytter mod indbrud og fungerer som et værn mod vandalisme og hærværk.

Share.

Leave A Reply