Gør haven klar til sommeren

0

Indhold på side:

Det er endelig på tid, at du kan begynde at tænke på at gøre haven klar til sommeren. Haven skal måske være samlingspunktet for dig og din familie. Eller så skal du holde en masse hyggelige fester ude i din smukke have til den lyse morgen. Du kan læse vores tips til, hvordan du gør haven klar til sommeren i denne artikel.

1. Få ryddet op

Du kan starte med at få ryddet op i haven. Hen over vinteren kan der godt komme en del blade og andre ting ind i ens have. Sørg for at få fjernet alt dette. Det kan du gøre med en rive, som du kan samle sammen, og køre skraldet til på lossepladsen. Her kan du også få bugt med ukrudtet i din have. Ukrudt kan hurtigt forekomme, og derfor skal du have godt hold i det, før det vokser sig for vildt.

2. Få slået græsset og pleje det

Det er vigtigt at sørge for, at du har en god græsplæne, så du kan nyde din have endnu mere. Derfor skal du få slået græsset, når vejret endelig byder sig til det. Du skal passe på, hvis du vertikalskærer din græsplæne. Vertikalskæring kan nemlig ikke altid være den rette idé til din have. Selvom det ser pænt ud, så kan det føre til, at du skader din græsplæne. Ellers kan du forhøre dig hos professionelle, om hvad du skal gøre, hvis det er din fortrukne måde at slå græsset på.

3. Få plantet nye blomster

Du skal have blomster plantet i din have, hvis du vil have en flottere have. Farverne er bare så smukke, sommerfuglene elsker dem, bierne er mere aktive på dem – de er virkelig gode for din have. Så gå i gang og få plantet nogle nye blomster i din have. Det er en god måde at byde sommeren og de mange stunder ude i haven velkommen på.

Share.

Leave A Reply