Gør din bolig klar til forår og sommer

0

I Danmark bor vi i et land der om vinteren kan have et koldt og ubehageligt vejr med meget blæst og sne, regn og slud. Det gør at vi helt automatisk trækker indenfor og bruger de fleste af vores vågne timer her.

Men når så årstiden vender, så er vi ikke langsomme til at rykke ud igen og det betyder også en hurtig klargøring af hele boligen og haven om foråret, så vi kan nyde det lune og behagelige vejr fra det første milde forårsvejr til sensommeren går på hæld.

I denne artikel får du nogle gode råd til at gøre din bolig og have forårs- og sommerklar.

Mørklægningsgardiner på soveværelset

Foråret varsler lysere tider og det betyder også at det vil være meget lyst udenfor når man begynder at gå i seng, derfor er det vigtigt at få installeret mørklægningsgardiner el. skiftet til mørklægningsgardiner i tide.

Møbler og opbevaring er ikke altid nemt at få lige præcis i den størrelse man ønsker det, men det er faktisk nemt at få gardiner der passer lige præcis til dine vinduer, da mange gardin leverandører i dag tilbyder gardiner efter mål. Du kan f.eks. finde en til at levere mørklægningsgardiner efter mål her.

Tagrenderens

Der er 2 gode grunde til at få renset tagrenderne om foråret.

  1. Du har lige været igennem et efterår og en vinter med regn og sne og slud der har væltet diverse skidt og snavs ned i dem.

  2. Foråret kan også være en regnfuld affære, hvorfor det er vigtigt at tagrenderne kan klare presset, samt de skybrud vi ser af og til om sommeren.

Du kan hurtigt og nemt få et tilbud på rensning af tagrender på tagrenderens.dk der sender dig videre til en leverandør du kan få en god pris hos.

Trænger dit tag også til en gang rens, så kan du faktisk ofte få ordnet det hos samme leverandør og dermed få en samlet besparelse på opgaverne.

Beskær mens der er bart

Ofte trænger hække, planter, buske, træer og andet til en beskæring efter at have vokset hele foråret og sommeren. Hvis du ikke nåede at slutte efteråret af med dette, så er det nu du skal gøre det inden alt springer ud og blomstre, for det gør det tættere og mere besværligt.

Det er også godt at gøre netop dette da den blæst og det uvejr der kan have været i løbet af vinterhalvåret, kan have revet flere større grene og træ ned som skal ryddes af vejen.

Efter min mening er det 3 vigtige ting der skal gøres inden forår og sommer rammer. Hos os skifter vi altid til andre gardiner om vinteren og derfor er det på min liste, men de to andre ting skal gøres for ikke at blive presserende på et tidspunkt.

Share.

Leave A Reply