Gør det selv; Sådan laves en shelter

0

Det er ikke altid der er behov for en tømrer, når diverse ting skal laves, heller ikke en shelter, det kan du sagtens selv klare. Det er ganske enkelt at lave, og selvom du måske gerne vil have det gjort ordentligt, kan du sagtens selv gøre det ordentligt. Sommerens hyggelige timer vil blive endnu hyggeligere med en shelter, dejlige nætter under åben himmel, så bliver det ikke bedre.

Byggematerialer

Det kræver ikke ret meget til en shelter, du kan nemlig købe alle materialerne til omkring de 6.000 kr. Det kræver bare at du ved hvordan stolper, og bjælker skal bygges op.  Om du så er tømrer, eller har behov for en der ved noget om det, kan nok være en god ide, for det kræver alligevel lidt omkring bjælkerne, og den stabilitet der skal til. Din lokale tømrer kan nok sagtens hjælpe dig, hvis behovet opstår.

Fremgangsmåde

Hvis du har erfaring med bygning af bjælker, og brædder, tagpap eller græs til aflægning på taget, så kan du sagtens. Det er en god ide, hvis du har erfaringer med sokkelsten? At aflægge det først, og derefter begynde med at bygge shelter.

  1. Det første du skal gøre, er at aflægge sokkelsten, de skal lægges i vater, det er vigtigt det er lige.
  2. Derefter skal du i gang med at samle en ramme som du skal bygge op ad, rammen skal støbes. Når det skal støbes, skal det støbes sammen med stenene.
  3. Derefter skal du lægge gulvbrædder ovenpå, så der er noget at være på.
  4. Derefter er det en god ide at bruge lægter til at bygge ovenpå gulvet…
  5. Du skal bruge reglar til spæret
  6. Til sidst skal du bruge dækbrædder, alt står i guiden du får med også, det er en slags saml selv vejledning.
Share.

Comments are closed.