Gør haven sommerklar med en fliseterrasse

0

Det er den tid på året. Solen skinner, græsset er grønnere og temperaturen stiger. Det er sommer, og danskerne bliver verdensmestre i at være udenfor. Derfor er det oplagt at nyde livet på terrassen – både om dagen og om aftenen. Og da den danske sommer desværre som regel er kort, er det vigtigt at have gode omgivelser at nyde den i. En terrasse lagt med havefliser kan sikre dig de bedste forhold, så du både kan nyde den varme middagssol og de lange sommeraftener. Hvis man bor i en storby, så kan det også være rart at kunne slappe af i sin egen have uden at skulle tage hensyn til andre mennesker. Eksempelvis kan du opdatere dig på den østjyske by via nyheder Aarhus, hvis du ønsker at være opdateret på lokale nyheder.

 

Få en flot terrasse med havefliser

Fliser kan gøre en stor forskel, når de bruges udendørs. De skaber et roligt look, en meget stilren terrasse, og samtidig kræver de ikke megen vedligeholdelse.

 

Når du vælger fliser, skal du vælge, om de skal være store eller små. Alt efter hvad du vælger, vil de gøre noget forskelligt for din terrasse og din have. Langt hen ad vejen handler det om størrelsen på din have. Store fliser er nemlig ofte bedst til store arealer, hvor små fliser er bedst til de lidt mindre arealer. Du kan også kombinere forskellige størrelser, former og farver på fliserne og derved skabe en spændende og unik terrasse.

 

Pynt din fliseterrasse med krukker, blomster og lanterner

Når fliseterrassen er lagt, eller hvis den allerede ligger der, kan du med fordel pynte den med krukker fyldt med blomster. For hvis du skaber den rette stemning på din terrasse, kan dine grillaftener skabe associationer til sene aftener i Sydeuropa.

For at skabe et mindre rodet udtryk, bør du med fordel stille dine krukker og andre haveartikler samlet i grupper over terrassen i stedet for blot at stille dem enkeltvis. Krukkerne bør fyldes med spændende og farverige planter og blomster, der blomstrer længe. Duftende krydderurter tæt ved grillen, vil give noget ekstra sanseligt til grillaftenerne.

Er der plads på din fliseterrasse, kan du skabe et lille hjørne med en siddeplads og pynte den med lanterner. Dette vil være et perfekt spot til at nyde en aften under et tæppe, med en god bog og en kop the, hvis man har brug for at trække stikket fra det travle liv og de mange nyheder Aarhus.

Share.

Leave A Reply