Gør din bolig mere værd med en tilbygning

0

Din bolig kan stige væsentligt i værdi, hvis du laver en tilbygning. Det er både en ekstra værdi, når boligen skal sælges, men også en større værdi for dig. Værdien for dig kommer både til syne ved øget livsglæde og større friværdi. Her er nogle af de ting, du skal overveje, inden du kaster dig ud i tilbyg.

Siltilpasning

Nogle huse er lettere at lave tilbygninger på end andre. Når du vælger at lave en tilbygning, skal du overveje, om den kommer til at passe ind med din bolig. Stilmæssigt kan det være nødvendigt at bruge nogle ældre og dyre materialer for at få det til at passe sammen med din nuværende bolig. Dette gælder både udenpå og indeni boligen.

En tilbygning kan være en større terrasse eller garage, men kan også tilføre ekstra plads i din boligs indeområder. Folk vælger ofte at få lavet et større badeværelse, flere soveværelser eller en større stue. Hvis du har en ældre bolig, kan du totalrenovere og få en bedre udnyttelse af rummene.

Hvordan kommer jeg i gang?

Når du har besluttet dig for, at du gerne vil have lidt ekstra plads i din bolig, skal du først og fremmest finde det rigtige byggefirma. HA Byg har stor erfaring med at lave tilbyg i Gørlev og Kalundborg-området på Vestsjælland. De kan også hjælpe dig med at skitsere en plan for, hvordan det kommer til at tage sig bedst ud æstetisk. Er der tale om et større projekt, kan de agere hovedentreprenør og samle relevante fagfolk, så du kun skal kommunikere med et firma.

Når du skal i gang med at bygge til, er det en god idé at sætte nogle klare forventninger og rammer. Det vigtigste er, at du har et budget. En god håndværker kan godt holde et budget, men kan også fortælle dig, om det er realistisk i forhold til dine drømme og ønsker.

Share.

Leave A Reply