Gode råd til vinduespudsning fra eksperten

0

Indhold på side:

Det er en kunst i sig selv at pudse vinduer, og det kræver, at man er fuldt ud bevidst om, hvad man har gang i. Der findes nemlig en række af tips og tricks til at pudse vinduer, så man er sikker på at udføre arbejdet korrekt. Kunne du godt bruge nogle råd til, hvordan du får dine vinduer rene og blanke, så læs med videre herunder, hvor du vil blive bedre klædt på til at pudse vinduer.

Køb det rigtige udstyr

Skal du pudse vinduer, er det klart en fordel at investere i det rigtige udstyr. Med det rigtige udstyr undgår du nemlig striber og diverse pletter, der ødelægger det færdige resultat. En god skraber, indvasker og viskestykker er tre ting, som du i høj grad har behov for.

Lav en god blanding

For at være sikker på, at du får fjernet alt skidt og snavs, er det vigtigt, at du får lavet en god blanding. Her anbefales en blanding bestående af koldt vand, lidt opvaskemiddel og en lille smule salmiakspiritus for det bedste resultat.

På den måde får du opløst alt snavs og får fjernet fedtet fra ruderne.

Vask to gange

Hvis du kan se, at du ikke har fjernet alt snavs ved blot en vinduespudsning, er det vigtigt, at du gør processen to gange. På den måde sikrer du dig det bedste resultat, og du er således heller ikke nødsaget til at lave en vinduespudsning hurtigt igen.

Overvej vejret

Som udgangspunkt kan du pudse vinduer i alt slags vejr, men du skal dog være opmærksom på, at vandet hurtigt fordamper i stærk sol, og vandet fryser til, hvis der er minusgrader udenfor. Derfor er et neutralt vejr det bedste tidspunkt at vaske vinduer i.

Spørg en professionel

Vil du være helt sikker på et flot resultat, bør du få en professionel til at udføre vinduespudsningen for dig. Besøg denne side og læs meget mere om at anvende en professionel til opgaven og bestil en tid hos en vinduespudser med det samme.

Share.

Leave A Reply