Gode råd til indretning af hjemmekontoret

0

I dag er der markant flere danske kvinder, der arbejder hjemmefra. Derfor er hjemmekontoret i høj grad også blevet populært i boligen. Her er der tid til at fokusere på arbejde, studier eller andet, der skal arbejdes på. I det følgende får du et par tips til, hvordan du indretter et godt hjemmekontor.

Hold kontoret stilrent

På hjemmekontoret skal der være plads til masser af arbejde og store tanker. Derfor er det klart en fordel, at indretningen af rummet holdes forholdsvis enkel, så det ikke kommer til at virke rodet og uoverskueligt, når du er i fuld gang med at arbejde derinde. Et stilrent hjemmekontor er altså det bedste hjemmekontor, da der her er plads til dig og arbejdet. Når du skal finde stilrene kontormøbler såsom skrivebord, reoler osv., er det også vigtigt med god plads og praktisk indretning, hvor der satses på det enkle og praktiske løsninger. Har du meget plads kan du med fordel købe større møbler, men er kontoret det mindre af slagsen, er det vigtigere at finde mindre møbler og til gengæld supplere med alternative opbevaringsmetoder, så du ikke ender med at stable al rodet på bordet, hvor du skal arbejde.

Hold kontoret hyggeligt

Det er selvfølgelig alfa og omega, at du reserverer hjemmekontoret til seriøst arbejde, så du kan give den en skalle og efterfølgende kan holde helt fri. Men selvom kontoret skal holdes stilrent, så du netop har plads til alt arbejdet, er det også vigtigt, at der er plads til det hyggelige. Det smarte ved hjemmekontoret er, at det er privat på en helt anden måde, end hvis du havde et kontor i virksomhedens bygning, og det må indretningen af hjemmekontoret også gerne bære præg af. Er du omgivet af et rart og trygt miljø, har du et godt udgangspunkt til at kunne fokusere på dine studier eller arbejdsopgaver. Et par eksempler på hygge til kontoret er afslappende lys, gode familiebilleder eller et behageligt tæppe. Alt i alt bliver chancerne for at få færdiggjort arbejdet meget større med en smule hygge i indretningen, for jo mere du føler dig hjemme, des mindre stresset bliver du.

Share.

Leave A Reply