Giv dit hjem et moderne touch

0

Indhold på side:

Det kan være svært at få alle elementer i rummet til at spille sammen. Der er forskellige komponenter, og måske har man mere end én stil i sinde. Når flere forskellige stile blandes sammen, skal der findes en balance i det. Her er 3 råd, til at få et mere stilrent hjem.

 

Køb en ny loftlampe

Ofte er det en udfordring at finde en loftlampe, som spiller sammen med resten af rummet, og som samtidig giver den rette mængde af lys. Der findes så mange forskellige slags lamper, men det er svært at finde en med wow-faktor. Hvis man endelig finder den lampe, som passer ind, er den normalvis meget dyr. Men sådan behøver det ikke at være. Det er muligt at finde en pæn og billig loftlampe på markedet, som kan gå til det meste. Her er der altså ingen fare for, at rummet vil komme til at se ubalanceret ud, fordi der er et forstyrrende element. Men nøglen kan nogle gange være at lede efter nogle mere neutrale lamper, som faktisk ikke behøver den wow-faktor som mange leder efter. De simple lamper er nemlig meget nemmere at inkorporere i den eksisterende stil i rummet.

 

Overvej nye vinduer

Mange foretrækker sollys som den primære lyskilde, fremfor lamper. Men det er ikke alle vinduer, som giver den rette mængde lys. Der findes desværre en del vinduer, som slet ikke lukker særlig meget lys ind, hvilket resulterer i, at rummet altså ikke når sit fulde potentiale. Et mørkt rumt er ikke så attraktivt at være i, hverken for husstanden selv, eller for eventuelle gæster. Nøglen er at få lukket så meget lys ind, som man overhovedet kan. Et lyst rum virker mere selskabeligt, og man føler sig bedre tilpas. Man kan også spare noget på strøm, ved at få lukket op for sollyset. De små detaljer i rummet kan også forsvinde, hvis der ikke er tilstrækkeligt lys. Bare den lille detalje at få nye vinduer, kan helt ændre hvordan et rum ser ud. Jo mere lys, jo bedre.

 

Mal en væg

Hvis rummet er lidt kedeligt og gråt at se på, kan det give et frisk pust at male en af væggene i rummet. Det behøver ikke være en skrigende og iøjnefaldende farve. En mildere nuance ville kunne fungere ligeså godt. Pastelfarver kan være med til at bibeholde lyset i rummet, da det er meget milde farver, som ikke virker så tunge. En pastelvæg og lys kommer nærmest til at afspejle hinanden. Hvis man f.eks. maler den ende hvor reolsystemerne står, vil farven ikke være meget iøjnefaldende, men det giver stadig et fint touch med lidt fest og farve.

Share.

Comments are closed.