Giv dit hjem et frisk pust med nye gardiner

0

Kig dig lige omkring, er du tilfreds med dine gamle gardiner? Trænger du ikke til nogle nye flotte gardiner? Gardinmarkedet er et område med mange spillere og stor konkurrence, det er derfor nemt at finde nye billige gardiner i en fart.

Gider du ikke selv besværet med at måle op og hænge dine nye gardiner op kan du ringe til en gardinbus, hvor gardinmontører ordner det hele for dig. Du skal blot bestemme farvevalget og hvilken type gardiner du ønsker skal pynte i dit hjem frem over.

Klassiske plissegardiner er in igen

Du kender dem godt, de smarte plissegardiner, der kan sættes lige der hvor solen skinner allermest ind af vinduerne. Dette klassiske gardin er nu igen moderne og flere og flere vælger den praktiske løsning, der kan hæves og sænkes inden for vinduesrammen til det nøjagtige punkt hvor solen blænder alt og alle.

Et væld af muligheder og farver

Når du vælger plissegardinet får du et hav af farvemuligheder at vælge i mellem. De fleste gardinshops har derfor også gratis farveprøver idet farven på en computerskærm ikke gengives korrekt i det virkelige liv. Vi skal ikke komme yderligere ind på videnskaben bag at ting der er grønne i virkeligheden er en anden farve end grøn, men blot konstatere at farveprøver er en genial ide, når man skal have nye gardiner.

Foldegardiner giver et luftigt look

Ønsker du at give dit hjem et luftigt og let look, så er foldegardiner din go-to løsning, her får du en gardinløsning der er elegant både i udfoldet og sammenfoldet stand. Foldegardiner fås også i mange forskellige farver og mønstre og er faktisk så prisbillige at du kan bestille to sæt for at have noget at variere med, når du ønsker at skifte look i hjemmet. Det kunne være op til højtiderne jul og påske, hvor røde foldegardiner kan forvandle din stue til et nissebo.

Gardiner koster ikke alverden

Når du skal shoppe nye gardiner så er prisen et vigtigt parameter. Gardinshoppen har mulighed for prisgaranti og målgaranti samt gode videoer der vejleder dig i opmåling af gardiner.

Share.

Leave A Reply