Giv dit ældre køkken et nyt liv

0

Et gammelt køkken kan godt nå til et punkt, hvor det ikke er kønt at se på længere, og man er træt af det. Dog er et nyt køkken en af de større udgiftsposter, og dette kan medføre, at man ikke har råd til at få det skiftet, da der ikke er penge i økonomien til det lige nu. Men uden brug af mange penge, kan du få dit køkken til at fremstå nyt og hyggeligt.

”Nye” låger og skuffer

For at skabe et nyt udseende, end det slidte og gamle køkken, kan det være en god ide at opdatere det til en mere moderne stil. Dette kan du gøre i form af at male væggen i køkkenet i en speciel farve – dette kan være en lysegrå eller blå farve. En anden mulighed kan være at male selve køkkenet i en anden farve. Du kan eventuelt male det hvidt, da dette er en meget tidsløs farve, som de fleste mennesker elsker. Hvis du er mere forsigtig, og ikke tør kaste dig ud i noget fuldstændig farverigt, så gå i stedet med de mere sikre valg.

Udover at male køkkenet, kan du eventuelt skifte grebene på køkkenlågerne og skufferne. Måske har du en miniovn, som trænger til at blive skiftet, så kan du læse mere om denne miniovns test.

Gør det hjemligt

Hvis du ønsker, at dit køkken skal summe af kærlighed og hygge, kan det være en god ide at stille f.eks. planter frem i din vindueskam eller på bordet. Sæt planterne i nogen fine potter, og husk at vande dem i ny og næ. Udover at have planter i køkkenet, kan du have billeder hængende eller stående fremme. Det kan bl.a. være billeder eller citater med motiver af mad eller citater. Hvis du har plads til det, kan du lave en tavle, hvor du kan skrive ting f.eks. et sødt lille citat ”Du ser godt ud i dag”.

Share.

Comments are closed.