Giv dine gulve en kærlig hånd

0

Der findes ikke noget smukkere end et flot, velholdt trægulv, der indgår i det perfekte samspil med de øvrige møbler i en stue. Det ser både hyggeligt, lunt og ikke mindst pænt ud. Det er dog ikke alle trægulve, der står lige skarpt. Tit venter vi for længe med at behandle dem, og de ender med at give hele rummet et slidt og trist udtryk. Hvad kan man så gøre ved det?

Det bedste bud vil være at afslibe gulvet. På den måde vil det igen bidrage til hygge og æstetik i dit hjem. Med det autoriserede gulvservice-firma Nettogulvafslibning i København, kan du i løbet af kort tid få det gulv, du drømmer om, tilbage.

Gulvservice tilpasset dig

Hvis du vil have afslebet dit gulv hos Netto Gulvservice, får du en skræddersyet aftale til netop dit behov. Det er til overkommelige priser, at Netto Gulvservices professionelle gulvslibere laver dit gulv. Prisen bliver blandt andet vurderet og bestemt ud fra følgende:

  • Gulvets størrelse
  • Hvor grov en afslibning der ønskes – gulvafhøvling eller almindelig, let afslibning
  • Typen af behandling – lak, lud eller olie
  • Antallet af lag
  • Eventuelle tilvalg – for eksempel dør- eller trappetrin

Hvis du allerede nu har taget stilling til ovenstående punkter, vil du kunne få en estimeret pris og lave en aftale med det samme. Hvis du er i tvivl om nogle ting, vil teamet dog med glæde også vejlede dig i forhold til ovenstående punkter. Derudover kan du også få vejledning i forhold til, hvilken slags behandling der fungerer bedst for den type træ, dit gulv har.

Selvom Netto Gulvservice holder til i København, rykker de også ud på resten af Sjælland og omkring Odense. Så hvis du ikke kan vente med at komme i gang med dit gulvprojekt, er det bare om at ringe eller udfylde kontaktformularen på hjemmesiden, så du hurtigst muligt får dit drømmegulv tilbage.

Share.

Comments are closed.