Giv din terrasse nyt liv

0

Hvis du har en terrasse, der efterhånden har holdt i mange år, vil du måske kende til, at den kan komme til at se lidt slidt og træt ud efter nogle år. Når din terrasse begynder at se øv ud, kan det være fristende at tænke, at den bare skal skiftes helt ud. Dog er det en lidt længere proces, der desuden kræver en god portion penge. Det er slet ikke nødvendigt at skulle ud og bruge mange penge på en ny terrasse, for du kan sagtens give din nuværende helt nyt liv med nogle små trin.

Algebehandling

Hvis ikke du før har set resultaterne af en algebehandling, vil du ikke vide, hvor stor en forskel det kan gøre for en terrasse, der er fyldt med alger. Det kan gøre, at din terrasse kommer til at se helt ny ud. Hvis du i samme omgang fjerner eventuelt ukrudt, hvis din terrasse er af fliser, er du allerede et virkelig langt stykke vej.

Pynt op med nye krukker

Hvis ikke du har mulighed for at gøre det store ved selve terrassen, kan du altid give den nyt liv og gøre den fin ved at pynte op med nye krukker med planter i. Hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af det, kan du pynte krukkerne med flis nede i, så jorden ikke kan ses. Det vil give et rigtig fint look. Se mere om anvendelse af barkflis.

Nyt stenmel

Hvis ikke du vil springe helt ud i en algebehandling f.eks., kan du også forsøge at forny din terrasse ved at udskifte den stenmel. Stenmel er det, der ligger mellem fliserne på din terrasse. Hvis det har ligget der i mange år, kan det godt komme til at se lidt trist ud til sidst. Hvis du fejer nyt stenmel over din terrasse, vil den kunne få et helt nyt udtryk.

Share.

Comments are closed.