Giv altanen nyt liv

0

I storbyerne er altanen en lækker luksus og et fantastisk åndehul i sommervarmen. Generelt er altanen bare et lækkert sted, at få et lille pusterum og nyde lidt frisk luft. Her får du 3 tips til at gøre din altan til dit nye yndlingssted, uanset størrelse.

  1. Brug altanglas og giv altanen nyt liv

Hvordan er din altan hegnet inde? Det er slet ikke et uvæsentligt spørgsmål, når det kommer til, at gøre din altan til et skønt sted at opholde sig. Altanglas er en rigtig fin løsning for de fleste altaner. Glasset giver en stemning af eksklusivitet, men samtidig skaber det også noget ekstra plads og luft på altanen, da den kan komme til at virke større.

Det er ofte en god idé på små altaner. Hvis man ønsker lidt mere privatliv, kan man bruge altankasser og små krukker med grønne planter. Kontakt din lokale glarmester i Aalborg Nørresundby for at høre mere om altanglas.

  1. Altankasser og hængekrukker

Ofte er der ikke meget plads på en altan, men det er alligevel lækkert at få lidt planteliv i gang. Hæng store altankasser hele vejen rundt. Du kan eventuelt vælge planter, der kan slynge sig ned over altanen. Pas dog på, at de ikke slynger sig hele vejen ned til underboen. Ønsker du endnu mere grønt liv, kan du bruge loftet og væggen. I dag findes der så mange fine løsninger, med planter der hænger fra tage og vægge.

  1. Overvej dit valg af møbler grundigt

Altanen har meget lidt plads. Overvej derfor, om du overhovedet har plads til møbler på din altan. Eventuelt kan du nøjes med at have et par klapstole og et lille klapbord stående i hjørnet. Du kan også hurtigt lave en daybed til hjørnet af paller og nogle puder. For mange møbler dræber blot det lille fine rum.

 

Share.

Leave A Reply