Gadgets til juleferien

0

Indhold på side:

Flere og flere vælger at bruge julehøjtiden som en undskyld for at rejse udenlands og få lidt sol og varme – den tiltagende juletravlhed, stress over at købe gaver, pynte op, lave mad og forberede boligen til julebesøg får mange mennesker til at flygte væk fra kolde Danmark og simpelthen springe let og elegant henover julen. Er du en af dem, der faktisk ikke rigtig orker at holde jul, eller vil du blot hellere holde den under varmere himmelstrøg, og har du bestilt en ferie væk fra Danmark i juletiden, så læs med her og bliv inspireret til, hvilke gadgets du bør overveje at tage med dig – dig, der holder juleferie i Danmark, kan selvfølgelig også læse med og få inspiration til, hvad tiden skal fordrives med herhjemme.

Underholdning på smarttelefonen

En af de gadgets, som de fleste af os stort set altid har lige ved hånden, er vores smarttelefoner – så hvorfor ikke opgradere den og bruge den som underholdning på ferien? Download serier på Netflix, hent Spotify og installer spil, som du kan fordrive tiden med, når du daser ved poolen eller venter på boarding i lufthavnen. Husk dog at tjekke udlands-indstillingerne på din telefon, så du ikke ender med en kæmperegning for dit dataforbrug.

Bluetooth højtaler

En trådløs højtaler, som kan afspille musik fra telefonen via bluetooth er god at have på udflugten eller måske ved poolen – overvej at investere i en vandfast en, så du uden bekymringer kan have den med til vandet.

Powerbank

En powerbank er alfa-omega på farten – køb en med flere outlets, så du kan lade flere enheder på én gang, og du er godt kørende.

Smart bagage

Skal det være helt fuldendt, kan du investere i en intelligent kabinekuffert eller en tyverisikret rygsæk. Der findes flere modeller, men de mest gængse har blandt andet indbygget powerbank, GPS og alarm, og de mere avancerede kufferter kommer med et påmonteret løbehjul, så du kommer let og hurtigt gennem lufthavnen.

Share.

Leave A Reply