Gå ikke glip af unikke løsninger fra First Floor CPH

0

First Floor CPH laver forskellige slags boligindretning i stilrent design. Læs bl.a. om deres tilpasningsdygtige New Yorker glasvæg samt om deres sengestel her.

Hos First Floor CPH kan du finde forskellige slags indretning og design. De laver oprindeligt New Yorker glasvægge i sort pulverlakeret stål og enkeltglas til indendørs opdeling af rum, og dette industrielle og rustikke look har de taget med sig ind i deres design af fx senge, sofaborde og badeværelsesindretning. Du kam bl.a. finde et smukt sort pulverlakeret sengestel i deres webshop, som passer til almindelige boksmadrasser og som er enormt smukt og har et meget let design. Sengestellet har både referencer til ny nordisk minimalisme, japansk funktionalisme og industrielt design. Det er vigtigt at have et sengestel, for at hæve sin madras op fra gulvet, for ellers kan der dannes kondens under ens madras, hvilket kan skabe fugt. Du vil helt sikkert elske det smukke sengestel i sort pulverlakeret stål, som du kan finde i butikken til en god pris. Læs mere på firstfloorcph.dk om de mange forskellige slags design.

Hvis du gerne vil opdele dine rum, men stadig have lyset til at kunne vandre igennem hjemmet, så du får følelsen af forbundenhed og åbenhed, så er det måske en New Yorker glasvæg, du skal have fat i. First Floor CPH laver New Yorker glasvægge i sort pulverlakeret stål og med mange forskellige slags glas, og de kan skræddersy en luksuriøs glasvæg til dit hjem, uanset hvor skæve dine vægge er. Der er mange muligheder for selv at vælge, hvordan looket skal være. Du kan ex vælge imellem forskellige slags døre, svingdøre, skydedøre og dobbeltdøre samt forskellige slags glas. Der er matteret glas, tykt og tyndt glas alt efter ønsker om lydisolering. Du vil helt sikkert kunne finde en løsning i samarbejde med firstfloorcph.dk, som kan lave en New Yorker glasvæg til dit hjem i bedste kvalitet. Hvis du skal have skåret hul i- eller have væltet en gipsvæg i dit hjem, for at erstatte den med en glasvæg, så klarer de også den.

Share.

Comments are closed.