Frisk terrassen op og få et fantastisk uderum

0

Terrassen er et fantastisk opholdssted i haven. Derfor er det dejligt med en terrasse, der indbyder til grillaftener med god mad og lange snakke. Er din terrasse slidt, så kan det være godt med en opfriskning, så du får lyst til at være mere på din terrasse til sommer. Opret et lån og gør din drøm til virkelighed.

 

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal have ny terrasse?

Der er flere ting, som du skal være opmærksom på, når du vælger at en ny terrasse.

 

Størrelsen

Hvor stor skal din terrasse være? En stor terrasse kan være rigtig praktisk, så har du en masse plads til gæster m.m. men en lille intim terrasse kan også have sin charme, hvor der virkelig bliver indbudt til hygge og nærvær.

 

Materiale

Træ og sten er det mest populære ift. terrasser. Begge materialer er gode til terrasser. Derudover er prisen også meget ens, hvis du selv anlægger terrassen. Skal du derimod have en håndværker på, som skal klare arbejdet for dig, så vil en træterrasse ofte blive dyrere end en stenterrasse.

 

Hævet eller i niveau?

Hvis du gerne vil have en terrasse, der er hævet over jorden, så vil det ofte være en træterrasse, som vil være det flotteste valg. Hvor terrasser i niveau med huset vil passe godt sammen med en stenterrasse.

 

Læ på terrassen

Udover selve ”gulvet” så skal du også tænke læ (vægge) på terrassen. Hvordan vil du skabe læ? Det kan være en hæk, busk eller et hegn? Ved at have denne afskærmning så undgår du at folk kigger direkte ind, når du ligger og solbader, hygger med familien osv. Derudover vil det også skabe mere læ på din terrasse, så det er mere hyggeligt at være der, end hvis det blæser rigtig meget.

 

Overdækket terrasse

Ligesom der kan være ”gulve” og ”vægge”, så kan der naturligvis også være et ”loft”. Her kan du f.eks. vælge en markise, der kan trækkes ud.

Share.

Leave A Reply