Forskøn din ejendom med et stråtag

0

De nye huse er fantastiske at se på med alle deres moderne konstruktioner, og man kan blive meget betaget af de lige linjer og alt den præcision, der ser ud til at være blevet lagt i projektet. Dog er der også en vis charme ved at se på de gamle huse, der stadig står med stråtag, og man kan hurtigt blive bragt tilbage i tiden og mindes fantastiske stunder. Et stråtag er helt enkelt et tag lagt af strå. Stråtaget er en ældgammel tagtype, og den bliver i dag ikke brugt så meget, som den blev engang. Dog har tagtypen en høj æstetisk værdi, og metoden er også yderst holdbar i forhold til, hvad man forventer. Et stråtag giver et hus et helt andet udtryk, men det er samtidig en tagtype, der aldrig synes helt at gå af mode. Dette skyldes sandsynligvis, at det også er en yderst miljøvenlig måde at bygge tag på, og der udledes meget lidt CO2. I dag kan man desuden ligge stråtag på flere forskellige måder afhængig af, hvad man selv bedst kan lide. Her kan man vælge at få sit tag enten bundet eller syet, hvor begge metoder har deres egne fordele og ulemper.

Hvem får stråtag?

Det er i dag de ældre mennesker, der synes bedst om denne tagtype, hvis de har haft stråtag på i mange år. Dog opleves det også, at nogle mennesker ønsker at udskifte deres almindelige tag med et stråtag grundet det klassiske og traditionelle udtryk. Et stråtag kan se helt fantastisk ud, og man kan skabe sit eget lille prinsessehus blot ved at tilføre huset denne form for tag frem for en mere moderne tagtype. Desuden kræver stråtag ikke den helt store vedligeholdelse, hvis dit hus er godt beliggende i forhold til vind og vejr. Er du i tvivl om din beliggenhed i forhold til dit stråtag, så tag en snak med din tækkemand.

Tag kontakt til din tækkemand

Ønsker du en udskiftning af dit gamle stråtag, eller vil du gerne have skiftet dit moderne tag ud med et traditionelt stråtag, skal du tage kontakt til din tækkemand. Læs mere på Horneby.dk.

Share.

Leave A Reply