Forsikringsskader på huset

0

Danmarks lunefulde vejr er altid god for en overraskelse. Efterhånden er det ikke udsædvaneligt, at det stormer, at der er skybrud eller tørke, der kan føre til brand. Det giver en større og større risiko for, at der kommer skader på dit hus.

Vælg den rigtige tømrer

Når disse vejrfænomener fører til skade på dit hus, dækker forsikringen som regel. Når de skal udbedres, er det en god idé at kontakte et tømrerfirma, der har erfaring indenfor forsikringsskader. Vig Tømrer- og Snedkerservice ved tømrermester Jeppe Ørskov Hansen er specialister i at udbrede forsikringsskader nær Odsherred og Vig. Virksomheden har udover fagligt kompetente tømrer og snedkere, to bygningsteknikere der kan bestige dine forsikringsskader og udarbejde tilbud.

Når du kigger efter en tømrer eller et andet byggefirma til at ordne dine forsikringsskader, er det en god idé at kigge efter en virksomhed, der har et samarbejde med forsikringsselskaberne. Vig Tømrer- og Snedkerservice samarbejder med 10 forskellige forsikringsselskaber. Det sikrer dig en kvalitetsløsning, uanset hvad dit problem er.

Hvad skal du være opmærksom på i din husforsikring?

Når du tegner en husforsikring, er det vigtigt at være helt klar over, hvad den dækker, og hvilke krav den stiller til dig. De fleste forsikringer dækker f.eks. ikke skader, der kommer af manglende vedligeholdelse og nedslidte emner i huset. Når du bygger eller renoverer, er det også væsentligt at tegne en forsikring eller sikre dig, at virksomheden er medlem af BygGaranti ordningen. Husforsikringer dækker nemlig ikke skader, der kommer af fejlkonstruktioner og dårligt håndværk.

Husforsikringens pris udregnes som regel på baggrund af en række forskellige faktorer, så det kan være svært at vurdere en pris. Prisen afhænger af, hvor stort huset og grunden er, hvor gammelt det er, hvilken stand det står i, husets og grundens geografiske placering, samt hvilket niveau af selvrisiko du vælger. Prisen kan variere fra selskab til selskab, så få gerne flere tilbud og revurder mindst en gang om året.

 

Share.

Leave A Reply