Forny dine gulve

0

Trænger dine gulve til at blive fornyet efter mange års slid? Så er der gode muligheder for at få gulvene flotte igen. En gulvafslibning eller gulvafhøvling vil næsten kunne få dine gulve til at se ud som nye. Selvfølgelig afhængig af hvor medtagede de er. Mange års slitage, fx børn, der kører med biler, laver togbane, LEGO, osv., osv., eventuelt en hund, der kradser med sine kløer, stilethæle, der borer sig ned i gulvene, osv. osv., sætter sine præg. Men livet efterlader spor og sådan skal det også være. Det er kun ting og vi skal have lov til at leve. Men derfor er det alligevel rart at vide, at gulvene kan gøres flotte igen.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling

Der er forskellige muligheder, afhængig af hvilke gulve du har. Dog skal der være tale om rigtigt træ, er der tale om laminatgulve, kan de ikke slibes.

Det er en god idé at alliere sig med en professionel aktør. Gulvafslibning Vanløse har mange års erfaring med gulvafslibning og gulvafhøvling. Slibning er en mildere behandling af gulvene, hvorimod gulvafhøvling er en dybere proces, hvor der afhøvles mere af gulvene end ved en slibning. Afhøvling anbefales, hvis gulvene er meget slidte.

Opgradering af dit hjem

Ved at få slebet eller afhøvlet gulvene i dit hjem, vil du opleve en kæmpe forskel. Det vil være som at få nye gulve og dermed næsten et helt nyt rum. Samtidig er der noget givende ved at bevare det oprindelige frem for bare at få skiftet gulvene med nye. I mange gamle villaer og herskabslejligheder er det stadig de oprindelige gulve, man går på og det er altså noget ganske særligt. Og i et hjem med over 100 år på bagen er det kun lidt charmerende, hvis gulvene knirker lidt. De er en del af husets historie og ofte er der blevet passet rigtig godt på dem. Mange har oplevet, at de fineste trægulve dukker frem i forbindelse med renoveringer, fordi der har været lagt tæppe hen over dem. Det er selvfølgelig et levn fra gamle dage, hvor tæpper skulle være med til at holde på varmen.  

Indret dig på ny

Når dine gulve er blevet fornyet, kan det godt smitte af på dine øvrige ønsker om fornyelse. Måske kunne det også være dejligt at få malet, f.eks. med en ny farve og samtidig indrette dig lidt på ny. Det kan hurtigt gribe om sig, men når først gulvene er ordnet, kan du nemmere selv kaste dig ud i de øvrige fornyelser. De fleste kan selv svinge en pensel og trænger dit hjem til lidt nyt inventar eller noget smukt til væggene, er der mange muligheder for at gøre en god handel på nogle af landets utallige loppemarkeder. Det er særdeles in at finde loppefund, eventuelt opgradere dem og så implementere dem i dit hjem. Det er noget unikt og der er ofte tale om møbler eller pyntegenstande, som man ikke lige ser i ethvert hjem. Ved at skabe din helt egen personlige stil i dit hjem, vil du med garanti høste masser af anerkendende kommentarer. Og samtidig vil du trives bedre, fordi din indretning afspejler din personlighed.

Share.

Leave A Reply