Forlænge udesæsonen med Lumon terrasseglas

0

Med terrasseglas fra Lumon kan du få det maksimale ud af din terrasse i alle årets måneder. Terrasser er rare at have, men som terrasseejer ved du, at det udfordrende danske vejr gør din terrasse knap så indbydende de fleste af årets måneder.

Med en glasinddækning på din terrasse kan du dog hurtigt vinde kampen over det besværlige danske vejr og gøre din terrasse behagelig og lun hele året rundt. En glasinddækning pakker din terrasse ind på elegant og diskret vis, så du kan nyde lidt flere lune aftener på terrassen, end du er vant til.

Lumon er eksperter indenfor glasdækninger til terrasser, og de kan skabe en løsning, der passer lige præcis til dig. Glasinddækninger er stilfulde og gør således ikke bare din terrasse mere brugbar, men også pænere og mere indbydende at se på. Lumons løsninger er mange, og du kan bl.a. få:

  • Glas til terrasse

  • Glasinddækning og glasafskærmning af terrasse

  • Glas til udestue

  • Glastag

Rammeløst foldeglas giver den bedste udsigt og stor fleksibilitet

Med Lumon terrasseglas kan du nyde himlens lys året rundt, og du kan følge med i sæsonernes skift og vejrets vilde dans fra din lune og behagelige position bag glasinddækningen. Du vil med andre ord føle dig i ét med elementerne, da det rammeløse foldeglas giver dig fuld udsigt til verdenen udenfor.

Dette rammeløse foldeglas inviterer ikke bare naturen ind med sine store gennemsigtige flader, det giver dig også en masse muligheder for fleksibilitet. Det foldbare glas kan nemlig uden besvær skubbes til side, når en varm sommerdag kræver det, og det kan lige så nemt lukkes igen, når et regnvejr driver ind fra horisonten. Derved kan du hurtigt og nemt få adgang til resten af din terrasse og din have, når du har brug for det, samtidigt med at foldeglasset holder dig varm og tør, når vinteren hærger.

Share.

Comments are closed.