Forkæl medarbejderne med firmagaver til hjemmet

0

Det kan godt være, at der er mange arbejdstimer i at være chef for et firma, men der er også i den grad andre, der slider end dig, hvis du har ansatte. De er med til, at dit firma kan få den succes og komme så langt, som firmaet er kommet. Fortjener de ikke en lille ekstra belønning for det? I så fald kan du købe en firmagave, som viser, hvor meget du anerkender deres arbejde.

Disse firmagaver kan du købe

Du kan vælge at have årlige julegaver til dine medarbejdere, som er set på mange arbejdspladser, hvilket også er med til at hylde de ansattes flid hvert år. Men du kan også komme med uforudsete firmagaver, som du giver, når du virkelig synes, de har fortjent det. Det kan være i forbindelse med stigning i omsætningen, hvis medarbejderne har arbejdet lidt ekstra i en periode, eller bare fordi de gør dig så glad hver dag. En firmagave vil være en god anledning til at vise, hvor glade du er for dem. Det vil være en god investering, som skaber en tættere relation mellem dig og dine medarbejdere, og som gør, at de vil fortsætte det gode arbejde.

Skal du køre den sikre vej, kan du med fordel købe firmagaver til hjemmet, som de fleste kan bruge. Det kunne for eksempel være:

Der findes mange forskellige lysestager og lamper for eksempel. Men da kan man købe fra populære, danske designs, som vil falde i de flestes smag. Køber man ting til hjemmet, så vil medarbejderne også kunne vise det frem til ens gæster med stolthed. Det giver et godt image af virksomheden.

Du kunne også gøre noget helt andet og tage medarbejderne med på firmatur og give dem sjove t-shirts, som et minde fra en god dag sammen.

Share.

Leave A Reply